"Gandrīz pilnībā norāva man no galvas ausi." Pēc uzbrukuma sievietei ASV nošauj pērtiķi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Attēls ilustratīvs.
Attēls ilustratīvs. Foto: tourpics_net/Shutterstock

ASV nošauts kāds agresīvs pērtiķis, kurš mājas pagalmā uzbrucis sievietei, daļēji noraujot viņai ausi un  izplēšot kušķi matu, vēsta ārvalstu mediji.

Cietusī sieviete atradās savās mājās Oklahomas štatā Dikinsonā, kad pagalmā pamanīja dzīvnieku, kurš centās iekļūt mājā. Kad pērtiķis sāka kļūt agresīvs un lauza durvis, viņa ziņoja policijai.

Likumsargiem ierodoties, dzīvnieks bija norimies, tāpēc sieviete izgāja no mājas, lai sagaidītu palīdzību tur. Tajā brīdī pērtiķis viņai uzklupa.

"Viņš uzlēca man uz muguras un tad uz galvas. Sāka pilnām saujām grābt  matus un raut tos ārā. Viņš gandrīz pilnībā norāva man no galvas ausi," vietējam televīzijas kanālam stāstīja cietusī.

Pēc uzbrukuma dzīvnieks aizbēga, taču neilgi pēc tam viņu nošāva cietušās sievietes ģimenes loceklis.

Sieviete tika nogādāta slimnīcā, kur saņēma vajadzīgo aprūpi un poti pret trakumsērgu. Tagad viņai būs nepieciešama plastiskā operācija, lai savestu kārtībā viņas ausi. Ievainojumu dēļ viņa arī nevar strādāt.

Pērtiķi parasti uzbrūk, kad jūtas apdraudēti vai maldīgi notur ķermeņa valodu vai sejas izteiksmes par agresijas izpausmēm.

Vietējie iedzīvotāji stāstīja, ka pērtiķis bija kāda kaimiņa mīlulis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu