Svētdienas horoskops: 26. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: George Rudy/Shutterstock

Horoskopi svētdienai, 26. martam.

AUNS

Kaut arī darba pilnas rokas, vajadzētu atrast laiku sev. Gan jau tuvinieki ar mājas saimniecību tiks galā paši. Atpūties, palasi, sakārto domas un saplāno nākamās nedēļas darbus – to būs gana daudz.

VĒRSIS

Interesanti un kaislību pilni piedzīvojumi iespējami sirdslietās. Apstājies un brītiņu padomā, kas tev svarīgi, un kāds būtu ideālais attiecību modelis. Šarms un pievilcības spēlēs lielu lomu.

DVĪŅI

Šodien mainīgs garastāvoklis, un tas var atsaukties arī uz attiecībām ar taviem mīļajiem. Domā, ko un kā saki, lai kādu neaizvainotu, un nestrīdies par ikdienišķiem sīkumiem.

VĒZIS

Tuviniekiem, un ne tikai viņiem, būs nepieciešamas tavas rūpes un gādība. Dots devējam atdodas, un pretī arī saņemsi daudz pozitīvu emociju. Labestības un sirds dāsnuma diena.

LAUVA

Laba diena, lai pievērstos kādam hobijam un attīstītu radošos talantus. Kādam dzīve var uzdāvināt romantiskus un krāsainus brīžus, tikai nezaudē galvu.

JAUNAVA

Nozīmīga loma sirdslietām. Iespējamas kādas pārmaiņas, daudz emociju un saviļņojums. Ja šķiet, ka kaut kas nenotiek tā, kā esi vēlējies un ilgojies, tad vajag izrunāties. Neatstāj neskaidrības.

SVARI

Šo dienu mierīgi pavadi mājās, neko nedarot, vai aizej kaut kur kopā ar mīļoto cilvēku. Mazliet romantikas izdaiļos dzīvi. Iespējamas pēkšņas atklāsmes par neatbildētiem jautājumiem.

SKORPIONS

Būsi noskaņots kaut ko mainīt mājas vidē vai ierastajā kārtībā. Nesāc reformas bez apspriešanās ar savējiem. Ja tev ir bērni, pievērsies pedagoģiskiem jautājumiem, uzklausi savu atvasīšu vēlmes.

STRĒLNIEKS

Dodies atpūsties un izklaidēties ar draugiem. Saviesīgas sarunas dos pozitīvas emocijas. Ja tev ir bērni, iedziļinies viņu vēlmēs un idejās. Ļoti svarīgāka abpusēja uzticība.

MEŽĀZIS

Saimnieciskie darbi un ģimenes darīšanas būs pirmajā vietā. Visi draudzīgā kompānijā apdariet saimnieciskos darbus un tad kopā atpūtieties. Vari sarīkot pusdienas radiem.

ŪDENSVĪRS

Pasāc kaut ko kopā ar mīļoto, lai emocijām piešķirtu jaunas krāsas un kopā būšana neieslīgst rutīnā. Aizbrauciet abi kaut kur vai apmeklējiet pasākumu, mājas darbi pagaidīs.

ZIVIS

Kopā ar savējiem jutīsies vislabāk. Pārkārto mājokli, sarīko lielo tīrīšanu vai pavasara talku un pēc tam klāj pusdienu galdu. Saviesīgās sarunās gūsi daudz pozitīvisma

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu