Gastro maestro Anatolijs Danilāns, atzīmējot 80. dzimšanas dienu, dalās dzīves gudrībās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/ LETA

Šodien, 24. martā, tautā iemīļotajam dakterim Anatolijam Danilānam ir apaļa jubileja - 80 gadi. Sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" viņš pastāsta, kā plāno svinēt jubileju, un dalās dzīves gudrībās.

"Man šķiet, ka tās ir tenkas, ka man jau ir tik daudz gadu. Pats nemaz tik vecs nejūtos, bet laikam jau būs jātic pasē rakstītajam. Jubileju atzīmēsim ģimenes lokā. Taču mēnesi vēlāk būs arī ballīte, kuru rīko kolēģi. Zinot, ka ar humora izjūtu man viss ir kārtībā, viņi mani brīdināja - svinības notikšot RSU Anatomijas muzejā. Tad jau īstā vieta!"

Danilāns teju visiem ir zināms ar savu humora izjūtu un pozitīvo skatu uz dzīvi. Lūgts dalīties dzīves gudrībā, viņš teic: "Mans moto ir -

dzīve uz šīs zemeslodītes ir tikai viena, tāpēc tā jānodzīvo tā, lai tev ir labi un patīkami.

Tāpēc vajag rūpīgāk pavērot līdzcilvēkus. Cilvēks ir bara lopiņš. Pavērojot cilvēkus sev apkārt, pat vissliktākajā atradīsi ko jauku, pat negaidīti ļoti labu. Vienkārši nemeklējiet slikto, nesūdzieties - vai, cik viņam resns vēders, cik liels deguns, kādi nesaķemmēti mati! Tās ir blēņas! Ja meklēsi labo, tu redzēsi - pašam kļūs vieglāk dzīvot. Otra gudrība - pret cilvēkiem jāizturas vienkāršāk, ar humoru, tad arī viņi pie tevis tieksies."

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 21. marta numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu