Graudiņa/Samoilova piedzīvo zaudējumu arī otrajā Meksikas "Elite 16" turnīra mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tīna Graudiņa (no kreisās) un Anastasija Samoilova
Tīna Graudiņa (no kreisās) un Anastasija Samoilova Foto: FIVB

Latvijas duets Tīna Laura Graudiņa un Anastasija Samoilova ceturtdien Tepikā, Meksikā, piedzīvoja neveiksmi pludmales volejbola profesionālās tūres jeb "Beach Pro Tour" (BPT) "Elite 16" sērijas turnīra otrajā mačā.

Graudiņa/Samoilova, kuras turnīrā izsētas ar septīto numuru, B grupas otrajā spēlē ar 0-2 (17:21, 15:21) piekāpās nīderlandietēm Katju Stamu/Raisu Shonu (2.).

Jau ziņots, ka pirmajā spēlē Latvijas pludmales volejbolistes ar 0-2 (20:22, 16:21) zaudēja itālietēm Valentīnai Gotardi/Martai Menegati (15.).

Pēc diviem aizvadītiem mačiem B grupā pirmo un otro vietu ieņem Nīderlandes un Itālijas dueti, kas divos mačos tikuši pie tikpat uzvarām, kamēr Latvijas un Kanādas vienības, kas zaudējušas abās spēlēs, ierindojas attiecīgi trešajā un ceturtajā pozīcijā.

Piektdien pēdējā grupas spēlē latvietes spēkosies ar kanādietēm Sāru Pavanu/Sofiju Bukovecu (10.). Izslēgšanas spēlēs iekļūs katras grupas trīs labākās komandas.

Šis posms norisinās iekštelpu pludmales volejbola hallē, kur ierīkoti divi sacensību laukumi.

Šajā posmā turpinās cīņa par ranga punktiem olimpiskajā atlasē, kas ilgs līdz 2024.gada 9.jūnijam, noskaidrojot 17 labākās komandas pēc olimpiskās kvalifikācijas ranga gan sievietēm, gan vīriešiem.

Sezonas pirmajā posmā, kas norisinājās Dohā, Graudiņa/Samoilova izcīnīja ceturto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu