"Tu neglītā, mazā žurka!" Fjūrijs pēc supercīņas izjukšanas asi vēršas pie Usika

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: AP/Scanpix

Britu boksa superzvaigzne Taisons Fjūrijs savā "Instagram" kontā asi vērsies pie ukraiņa Oleksandra Usika pēc tam, kad izjuka pārrunas par abu boksa spīdekļu potenciālo cīņu.

Pēc vairākus mēnešus ilgām pārrunām Usika un Fjūrija pārstāvji tā arī nespēja rast kopsaucēju, un vismaz šobrīd sarunas par potenciālo supercīņu esot pārtrauktas.

Pasaules Boksa asociācija (WBA) jau iepriekš norādīja, ka abām pusēm par cīņu jāvienojas līdz 1. aprīlim, pretējā gadījumā Usikam sava čempiona josta būs jāaizstāv pret viņu nākamo WBA titula pretendentu Danielu Dibuā.

Abas puses, kā jau šādās situācijās ierasts, vaino viena otru. Fjūrijs savā "Instagram" kontā pie sava amata brāļa vērsies ar ļoti asiem vārdiem.

"Usik, tu patiesi esi mazs sūdu maiss, tu šķībacainā, neglītā, mazā žurka! Tu visu nedēļu mēģināji izvairīties no cīņas, lūdzoties revanša cīņas punkta iestrādāšanu līgumā. Vienmēr apzinies, ka tev nepietika dūšas, lai cīnītos ar Čigānu karali, tu mazais mēsls! Tavai komandai un arī juristiem ir visa informācija," sacīja Fjūrijs.

Slavenais britu bokseris arī pavīpsnāja par Usika potenciāli nākamo cīņu. "Allaž apzinies, ka nedz tu, nedz tev līdzīgie nespētu cīnīties ar Čigānu karali. Ej cīnies vara kastē pret Dibuā."

34 gadus vecais Fjūrijs profesionālajā boksā aizvadījis 34 cīņas. Viņa kontā 33 uzvaras, no kurām 24 izcīnītas ar nokautu, un viens neizšķirts. Pret ASV bokseri Deonteju Vailderu 2020.gada februārī izcīnīto WBC čempiona jostu viņš aizstāvējis trīs reizes. Līdz šim pēdējo reizi Fjūrijs savu titulu aizstāvēja aizvadītā gada decembrī, trešo reizi pārspējot Dereku Čisoru.

Savukārt 36 gadus vecais Usiks profesionālajā boksā ringā devies 20 cīņās un visās triumfējis, 13 dueļus noslēdzot priekšlaicīgi. Usiks bija absolūtais čempions svara kategorijā līdz 90,2 kilogramiem, bet 2021. gada septembrī atņēma visas četras jostas britam Entonijam Džošua supersmagsvaros. Aizvadītā gada augustā Džošua mēģināja revanšēties, taču tika pieveikts vēl vienu reizi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu