Pentagona pārstāvis atklāj, ar ko citplanētieši varētu mūs izsekot

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Dima Zel/Shutterstock

Hārvarda Universitātes zinātnieks un Pentagona pārstāvis ir pauduši viedokli, kādā veidā citplanētieši kosmosā varētu izspiegot planētas. 

Pētnieki pieļauj iespēju, ka kaut kur Saules sistēmā lidinās citplanētiešu kosmosa kuģis, kas ar sīkām zondēm izspiego planētas. Pētījuma melnrakstā norādīts, ka mūsu Saules sistēmā varētu eksistēt ārpuszemes izcelsmes kosmosa kuģis, kas ar nelielām zondēm izzina savu apkārtni. 

Hārvarda Universitātes astronoms Avi Lēbs un Pentagona pārstāvis Šons M. Kērkpatriks 7. martā publicēja sava pētījuma uzmetumu. Tas nav oficiāls Pentagona dokuments, bet ir veidots sadarbībā ar ASV Aizsardzības departamentu. Pagaidām pētījumu nav recenzējuši citi zinātnieki.

Lēbs ir zināms ar savu darbu starpzvaigžņu objekta Oumuamua pētniecībā - Lēbs izvirzīja teoriju, ka Oumuamua ir citplanētiešu kosmosa kuģis.

Sešus mēnešus pēc Oumuamua pietuvošanās Zemei uz planētas nogāzās aptuveni metru diametrā liels starpzvaigžņu meteorīts. Tas nav saistīts ar Oumuamua, bet Lēbs pieļauj, ka Visumā eksistē mākslīgi radīts objekts, kas potenciāli varētu būt citplanētiešu mātes kuģis.

Kad tas pietuvojas Zemei un citām planētām, no tā atdalās sīkas zondes. Tās paredzētas planētu pētīšanai.

Pētījumā norādīts, ka šādas zondes varētu būt izveidotas tā, ka astronomi tās nespēj pamanīt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu