Krastenbergs piekritis palīdzēt Latvijas izlasei pasaules čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Renārs Krastenbergs.
Renārs Krastenbergs. Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas uzbrucējs Renārs Krastenbergs piekritis pavasarī pievienoties Latvijas vīriešu hokeja izlasei Rīgā gaidāmajā pasaules čempionātā, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

24 gadus vecais hokejists šo sezonu sāka Zviedrijas otrās līgas komandā "Sodertalje", kuras rindās 27 mačos tika pie diviem vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm, bet pēc tam pārcēlās uz citu tās pašas līgas vienību Stokholmas AIK un kopā aizvadītās 24 spēlēs sakrāja 16 (6+10) rezultativitātes punktus.

Krastenbergs pārstāvējis Latvijas izlasi divos pasaules čempionātos, kuros 12 mačos izcēlies ar diviem vārtiem un piespēli. Tāpat pērn Pekinas olimpiskajās spēlēs viņš ar vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm bija rezultatīvākais Latvijas valstsvienības rindās.

Pasaules čempionāts hokejā, kuru kopīgi rīkos Tampere Somijā un Rīga Latvijā, norisināsies no 2023.gada 12. līdz 28.maijam.

Rīgā norisināsies vienas grupas spēles, kurās spēkus mēros Kanāda, Čehija, Šveice, Slovākija, Latvija, Norvēģija, Kazahstāna un Slovēnija, kā arī divi ceturtdaļfināla mači.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu