Pirmdienas horoskops: 27. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Yanren Yanthan/Shutterstock

Horoskopi pirmdienai, 27. martam.

AUNS

Jau no paša rīta rūpīgi saplāno visus darbus, lai vēlāk nerodas kāda aizķeršanās. Diži plāni un jaunas idejas – ar sīkumiem noņemties nebūs laika. Pievakarē risināmi ģimenes jautājumi, uzklausi savus mīļos.

VĒRSIS

Nedēļa sākas dinamiski - saspringtās situācijās nebūs daudz laika domāt, un lēmumi jāpieņem nekavējoties. Tas, protams, nav īsti tavā stilā, bet dzīve grib tev iemācīt būt elastīgākam.

DVĪŅI

Darbā jau no paša rīta būsi pirmajās rindās un palīdzēsi kolēģiem gan ar padomu, gan praktiski, uzmundrināsi un iedvesmosi. Daudz enerģijas, kas kļūst arvien jaudīgāka.

VĒZIS

Ir patīkami, ja tavs darbs tiek novērtēts. Parādīsi citiem un arī pats no jauna pārliecināsies, ka esi īstens savas jomas profesionālis. Turklāt priecēs arī bankas konta stāvoklis.

LAUVA

Daudz izdarīsi un varēsi apmierināti gozēties starmešu gaismā. Atzinīgi vārdi un novērtējums ir ļoti svarīgs - it īpaši tad, ja godam nopelnīts. Taču uz lauriem dusēt nevajadzētu. Apdomā, ko vērtīgu iemācīties.

JAUNAVA

Darbā – kā jau darbā... Taču var rasties sajūta, ka dienas iegājušas rutīnā. Piemērots brīdis pārmaiņām, jauniem izaicinājumiem, karjerai vai biznesa attīstībai.

SVARI

Par ideju trūkumu tev nebūs jāžēlojas. Darbā vai biznesā atradīsi kreatīvus risinājumus jautājumiem, kas kādu laiku nekustēja ne no vietas. Līdztekus darbam kaut kas jārisina arī privātajā dzīvē.

SKORPIONS

Tu esi uzticams kolēģis un darījumu partneris un tādu pat attieksmi gribēsi sagaidīt arī no citiem. Bet cilvēki ir dažādi un kā vēsta sakāmvārds: „Ar apsolītu malku pirti nevar izkurināt.” Šodien paļaujies vairāk pats uz sevi.

STRĒLNIEKS

Nepieciešams papildināt zināšanas, jo tehnoloģijas attīstās vēja ātrumā, arī mākslīgais intelekts piesaka sevi arvien pārliecinošāk. Nevar vairs darboties tā, kā iepriekš. Ieskaties kursu un semināru piedāvājumā.

MEŽĀZIS

Darbā veiksies, nokārtosi sarežģītus jautājumus, apzināsi jaunus spēles laukumus un arī finanšu ieguvums priecēs. Iespējami interesanti piedāvājumi un sekmīga sadarbība ar ārzemēm.

ŪDENSVĪRS

Algotā darbā diezgan nemierīgi, bet tu tur maz ko varēsi ietekmēt. Varbūt jāpievēršas savam biznesam. Klāt ir īstais brīdis, lai realizētu senas ieceres.

ZIVIS

Gribētos, lai mazliet vieglāk, taču darbā nekādas atlaides netiks dotas. Vadība vai biznesa partneri no tevis gaidīs idejas, turklāt tādas, kas drīzumā nes ienākumus

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu