FOTO Pie TV skatītājiem nonāk jauns pašmāju pikantēriju šovs "Būs vai nebūs"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Jau 31. martā pie nākamās paaudzes televīzijas Go3 skatītājiem nonāks jauns realitātes šovs "Būs vai nebūs", kurā drosmīgi jaunieši satiksies atpūtas mājā, lai kārtīgi izballētos un, iespējams, atrastu savu otro pusīti. Kaisles liesmu šķiļot, netrūks arī pikantu mirkļu, jo dalībnieki uz šovu ieradušies pārvarēt savus aizspriedumus un bailes.

Jaunajā oriģinālšovā divas meitenes iepazīsies ar pieciem puišiem, lai lemtu, kurš būtu piemērotākais kavalieris. Tiem, kuriem kaisles meklējumos veiksies vismazāk, šovs būs jāatstāj. 

Foto: Šova "Būs vai nebūs" aizkadri

Šova režisors ir Māris Bezmers, kurš pazīstams arī kā Robetiņš seriālā "Viņas melo labāk". "Man šis šovs arī ir jauna un lieliska pieredze. Līdz šim strādāju ar rakstītiem scenārijiem un profesionāliem aktieriem, taču šeit ir reāli notikumi un neparedzamas darbības. Filmēšanas laikā ātri sapratu, ka mans izdomātais scenārijs ir metams miskastē un jāreaģē uz tiem notikumiem, ko piedāvā neinscenēta realitāte. Tas bija gan smieklīgi, gan aizraujoši, gan arī šokējoši, bet kopumā ļoti interesanti," par šova filmēšanu pastāstīja Bezmers.

Skatītājus sagaida negaidītas izbalsošanas, pārsteidzošas ierašanās, kā arī sava palikšana šovā dalībniekiem būs jāizcīna ar talantu vai izveicību. Katru dienu būs interesanti pārbaudījumi un pārsteidzoši viesi, kas liks jauniešiem pārvarēt savas bailes un aizspriedumus.

Foto: publicitātes

Jaunieši vecumā no 18 līdz 26 gadiem savās interesēs un dzīves uztverēs ir ļoti dažādi, bet viņus visus vieno vēlme iepazīt jaunus cilvēkus un uzdrošināšanās runāt arī par visai pikantām tēmām. "Būs vai nebūs" viņiem sniegs lielisku iespēju, lai caur intrigām, drāmu, smiekliem un asarām, skūpstiem un glāstiem atrastu meklēto, lai arī kas tas būtu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu