Fiļa mīļotā sieviete Jelinska skaidro, kāpēc publiski zākā drauga bijušo sievu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: kristinejelinska/ Instagram

Kādreizējā "ABLV bankas" līdzīpašnieka Oļega Fiļa mīļotā sieviete Kristīne Jelinska savā "Instagram", atbildot uz anonīmu jautājumu, paskaidrojusi, kāpēc iesaistījusies sava drauga aizstāvībā, izsakoties par Fiļa bijušo sievu Santu Bernālu ne ar tiem pozitīvākajiem vārdiem.

"Tas, kas bija starp viņiem to vienu gadu kopdzīves, nav mana darīšana, un es nejaucos. Bet, ja kāds sūtīs apmaksātus neglaimojošos un apmelojošus rakstus par manu vīrieti, ar kuru es dzīvoju kopā un kurš rūpējas par mani un maniem bērniem, tad tas attiecas uz mani.

Un tikai aiz cieņas pret Oļegu es publiski nestāstu to, ko zinu," skaidro Jelinska.

Viņa arī atbildējusi uz jautājumu, kāpēc, viņasprāt, daudzi kritizē abu savienību.  "Daudziem būtu vieglāk, ja es būtu kopā ar "Maximas" apsargu. Tad nebūtu jautājumu, tā ir mīlestība vai nav," tā Jelinska.

Atgādinām, ka Rīgas apgabaltiesa februāra vidū pilnībā apmierināja bijušā "ABLV bankas" līdzīpašnieka Oļega Fiļa prasību pret viņa bijušo sievu Santu Bernālu (iepriekš Zāmueli), lemjot no Bernālas piedzīt gandrīz divus miljonus eiro, divas "Porsche" automašīnas un laulības laikā dāvinātas ekskluzīvas dārglietas.

Bernāla nesen emocionāli komentēja tiesas lēmumu žurnālam "Privātā Dzīve". Viņa atklāja, ka tiesas prasību no viņas piedzīt gandrīz divus miljonus eiro, divas "Porsche" automašīnas un laulības laikā dāvinātas ekskluzīvas dārglietas pārsūdzēs Augstākajā tiesā.

Tas gan nebija viss... Bernāla atklāti stāstīja arī par attiecībām ar Fiļu: "Visgrūtāk laikam man ir atzīt sev, savām meitām, vecākiem un citiem, ka varēju nonākt šādā situācijā. Ka apprecēju šo cilvēku un tā bija mana izvēle. Ka klusēju, jo bija kauns atzīt to publiski. Ka esmu sieviete, kuru pazemo vīrietis, kas kontrolē visu un visus ar savu ietekmi un naudu. Ka tik ilgi to pieļāvu un negāju prom. Ka baidījos, jo man bija neērti, un nezināju, kā tikt galā ar to. Ka iekritu uz uzmanības apliecinājumiem, žilbinošu aplidošanu, dāvanām, vārdiem. Ka neskatījos tuvāk, jo bija tik viegli ļauties. Ka vientuļai divu bērnu mātei, kura bija pilnībā atdevusi sevi darbam, bija tik reibinoši tādi uzmanības apliecinājumi no vīrieša, kurš varētu dabūt jebko. Es, sieviete, kura pati sludināja visām Latvijas sievietēm žurnāla "Cosmopolitan" lappusēs par neatkarību, bezbailību un sieviešu spēku...

Un pati tik drausmīgi kritu par upuri šādā situācijā un neatzinu to, bet turpināju smaidīt un teikt, ka viss lieliski, un nešķirties. Jo kauns, bailes, pazemojums..."

Pēc intervijas Fiļa tagadējā mīļotā Jelinska vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos publiskoja savu komentāru, reaģējot uz Bernālas izteikumiem.

Publiskojam nerediģētu Kristīnes Jelinskas komentāru vietnē "Instagram": "Izlasīju santas komentāru...

Ko lai saka, rakstīšanas un makaronu karināšanas uz ausīm iemaņas neesi zaudējusi, tā pat kā atmetusi dzeršanu. Tagad, kad "viss iet uz beigām" varu runāt arī, es un man ir daudz ko pastāstīt par tevi, santa. Bet to citreiz, kādā skaistā intervijā par "santa un viņas iedomu pasaule". Pārējiem, kas šodien lasīs santas murgu-neņemiet galvā. Patiesība ir pavisam savādāka... Pārdzērusi jēgu atkal."

Fiļs un Jelinska, kura ir viņa bijusī darbiniece, iepazinās bankas kraha laikā 2018. gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu