"Es publiski nedziedu." Mārtiņš Spuris pastāsta par dalību šovā "Balss maskā"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Svētdienas, 26. marta, vakarā šovā "Balss maskā" tika atmaskots Šaha karalis - tas bija TV un radio personība, grupas "Franco Franco" bundzinieks, šovu "Dejo ar zvaigzni" un "Balss maskā" vadītājs Mārtiņš Spuris. Intervijā "900 sekundēs" Mārtiņš neslēpj, ka jūtas atvieglots, jo pēdējās nedēļas nācies izvairīties no kolēģiem, slēpties, mānīties.

Spuris svētdienas vakarā izpildīja leģendārā britu mūziķa Pītera Geibriela dziesmu "Sledgehammer". Lai gan ir muzikāls cilvēks, viņš atklāja, ka publisks dziedātājs viņš gan nav: "Es publiski nedziedu. Es vienmēr dziedu, kad mašīnā esmu viens pats. Dziedāšana ir bloks, kuram sev jāpārkāpj pāri, tas ir intīms process, un šī šova laikā es tam pārkāpu pāri un guvu iedvesmu, lielāku pārliecību."

Trīs no detektīviem uzminēja, ka zem maskas slēpjas tieši Mārtiņš. Un tieši Baiba Sipeniece-Gavare jau no raidījuma sākuma bija, šķiet, vispārliecinātākā. Izrādās, ka kolēģe Kristīne Komarovska jutusi, ka zem maskas slēpās Mārtiņš. Viņa savas aizdomas pamatoja ar to, ka kolēģis šķitis saguris. 

Pagājušajā nedēļā "900 sekunžu" tiešraidē tika piedzīvots komisks mirklis - stāstīt laika ziņas bija ieradušies abi to vadītāji - Māris Grigalis un Mārtiņš Spuris. Spuris gan skaidroja, ka šis misēklis nebija saistīts ar šovu "Balss maskā". "Tas bija vienkārši mans neveiklums, lai kā es to negribētu atzīt."

Vairāk skaties video:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu