"Dzīve viņu ir apbružājusi." Sipeniece-Gavare izsakās par šovu zvaigzni Magoni Liedeskalnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Drīz Baiba Sipeniece-Gavare dosies pa Latvijas laukiem, lai brīvajiem saimniekiem palīdzētu atrast mīlu šovā "Saimnieks meklē sievu". Baiba sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" atzīst, ka vienai no šova dalībniecēm seko joprojām, un tā ir Magone Liedeskalna.

Magone Liedeskalna (toreiz Burka) pirms desmit gadiem spilgti sevi pieteica šovā "Saimnieks meklē sievu", izvēloties bijušo cietumnieku Venti, ar kuru joprojām turpina skaidrot attiecības. Abiem arī ir kopīgs dēls Raimonds.

Kā zināms, jau vairākus gadus viņas dzīvei var sekot līdzi arī šovā "Slavenības. Bez filtra". Izrādās, ka arī Baiba seko Magones dzīves līkločiem.

"Viņai nesekot ir neiespējami, jo portālu ziņās Magone ir uzreiz aiz Kariņa.

Jāatzīst, tās meitenes, kuru satiku pirms desmit gadiem, vairs nav. Ir pavisam cita Magone.

Kad satiku pirmo reizi, viņa bija ļoti neparasta. Viņai bija kaut kādi sapņi, kurus viņa tulkoja kā zīmes, dzejnieces dotības, kuras viņai arī tagad vēl ir. Magone bija ļoti tīra, nesabojāta. Tagad dzīve viņu ir apbružājusi. Man šķiet, viņai kāds ļoti nodarījis pāri."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka kanāls TV3 izsludinājis pieteikšanos skatītāju iecienītākā iepazīšanās šova "Saimnieks meklē sievu" jaunākajai sezonai.

Dalībai šovā tiek meklēti sirdī brīvi saimnieki un saimnieces vecumā no astoņpadsmit gadiem no visas Latvijas. Nav svarīgi, vai saimniecība plešas vairāku hektāru platībā, vai tajā ir tikai dažas kartupeļu vagas, – īstenu saimnieka garu nosaka nevis saimniecības plašums, bet gan darba tikums.

Arī šosezon šovu vadīs Baiba Sipeniece-Gavare.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 28. marta numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu