Elīna Didrihsone kardināli mainījusi savu imidžu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Apģērbu tirgone un pretrunīgi vērtētā influencere Elīna Didrihsone piedzīvojusi vizuālas pārmaiņas, vairākas stundas pavadot friziera krēslā.

Pirmdien, 27. martā, Didrihsone ar saviem sekotājiem sarunājās no friziera salona, kur ļāvās kardinālām pārmaiņām. Viņa visu vakaru turēja noslēpumā savas pārvērtības, bet nu saviem sekotājiem publiskojusi video rullīti, atrādot jauno imidžu.

Didrihsone tikusi pie melnbaltām afročirkām. Krāsu izvēli viņa skaidro: "Vispiemērotākā darba prasībām."

Pie publiskotā video viņa raksta: "Man jāpierod."

Sekotāji nesnauž un par jauno izskatu jau izsaka savu viedokli. Vairākas sekotājas izsaka komplimentus, sakot, ka jaunā frizūra Elīnai piestāv, citas pauž, ka dēls Džeisons noteikti mammu tagad nevar pazīt, savukārt vēl dažas raksta, ka pārvērtības nav veiksmīgas.

Didrihsone īsajos stāstiņos publiskoja video, iemūžinot vīra Naura pirmo reakciju, redzot jauno tēlu. Pirmais, ko viņš pateica: "Nu crazy! Tev pašai patīk?"

Jāteic, ka pārmaiņas nebūs uz ilgu laiku, jo šādu frizūru var nēsāt līdz mēnesim. 

Lūk, Didrihsone jaunā tēlā!

Foto: Ekrānuzņēmums no Instagram

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Didrihsones vārds izskanējis vairākos skandālos, kas raisījuši plašu sabiedrības viļņošanos. Viņa vairākkārt nonākusi gan Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC), gan Valsts ieņēmumu dienesta (VID) redzeslokā, gan abi ar vīru Nauri nonākuši sociālā dienesta un bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas redzeslokā.

Plaši apspriesti arī Elīnas kā autovadītājas paradumi, neaizsprādzējot drošības jostu, kā arī jau pieminētie video ar dēlu, kas raisīja plašu sabiedrības rezonansi.

Didrihsone saņēmusi aizrādījumus arī par mirkļbirkas #reklāma nelietošanu sociālajā tīklā "Instagram", kurā aktīvi reklamē apģērbus. Ik pa laikam parādās arī citas sūdzības - piemēram, vairākas sievietes apgalvo, ka apģērba iegādes brīdī viņām lūgts maksāt skaidrā naudā un netiek izsniegts čeks. Sūdzības ir arī par preču atgriešanas sistēmu.

Didrihsone pērn piedalījās arī Aināra Šlesera dibinātās politiskās partijas "Latvija pirmajā vietā" dibināšanā un uzstājās ar 29. kārtas numuru. Didrihsone ar vīru Nauri ir reliģiskās organizācijas "Prieka vēsts" locekļi un nereti redzami tās rīkotajos pasākumos.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu