Trešdienas horoskops: 29. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ND700/Shutterstock

Horoskopi trešdienai, 29. martam.

AUNS

Darba diena kā jau parasti, bet domas klejo kaut kur citur. Vilinās jaunas tāles un svešas, eksotiskas zemes. Ja gatavojies plānot ceļojumu, pievērs uzmanību lietišķām niansēm.

VĒRSIS

Prāts nemierīgs, jo daudz jāpaspēj un jāsaplāno, lai vēlāk varētu darīt to, ko pašam labpatīk. Sekmīgs laiks dažādām sabiedriskām aktivitātēm un kontaktu veidošanai.

DVĪŅI

Daudz enerģijas un, virzot to pareizā gultnē, iespējams tikt pie peļņas. Galvenais – bez steigas. Nopietnība un pamatīgums ir panākumu ķīla. Tādējādi vairosi arī ģimenes labklājību.

VĒZIS

Kārtojami lietišķie jautājumi. Ja ir darīšanas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem, jāapspriež līgumi, jākārto zemesgrāmata vai jārisina kredītu tēma, vari to darīt. Pratīsi aizstāvēt savas intereses.

LAUVA

Pirmajā vietā un īpaši svarīga darba tēma - gan no finansiālā, gan no sadarbības aspekta. Partnerus izvēlies rūpīgi, jo ne ar katru var kopā iet „ābuļus zagt” – kā teica senatnē. Vairāk paļaujies pats uz sevi.

JAUNAVA

Darbā viss ierastajās sliedēs, taču darīšanas iestādēs un bankās neveiksies tik labi kā gribētos. Šajā jomā nav vērts pārāk nopūlēties. Privātajā dzīvē sirsnība un stabilitāte. Lielisks vakars romantiskam randiņam.

SVARI

Var gadīties, ka kādas situācijas tev nav pa prātam, bet labāk noskaiti līdz desmit un nesāc "revolūciju". Viss norimsies un sakārtosies. Labs sabiedriskām aktivitātēm.

SKORPIONS

Darbā uzmanies no strīdiem un necenties par katru cenu pierādīt sava viedokļa pareizību. Strīdēšanās nebūs konstruktīva. Pievērs vairāk uzmanības privātajai dzīvei. Mīlestības piepildīts laiks.

STRĒLNIEKS

Darbā liela atbildība un situācijas, kas tevi kaitina. Nestrīdies ar vadību, un paveic pienākumus pēc vislabākās sirdsapziņas. Īpaši precīzs esi, ja darīšanas ar ārzemēm, starptautiskiem projektiem.

MEŽĀZIS

Piesakies kursos, apmeklē semināru, dodies komandējumā, pieredzes apmaiņas braucienā vai izbraucienā, ja tas iespējams. Izvēdinot galvu, tajā radīsies vieta jaunām domām un labām idejām.

ŪDENSVĪRS

Sarežģīta un pesimistiska diena. Mēdz teikt, ka melnā krāsa apvieno sevī visas citas, tikai ko kuru reizi ieraugām. Dzīvē vajadzīgas dažādas pieredzes. Gan atkal drīz uzspīdēs saule.

ZIVIS

Profesionālajā jomā radīsies lieliskas idejas, kuru realizācijai nodosies ar sirdi un dvēseli. Tavu veikumu novērtēs, un šobrīd liktie pamati var pavērt ceļu uz karjeru nākotnē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu