Ceturtdienas horoskops: 30. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: dudonyrud/Shutterstock

Horoskopi ceturtdienai, 30. martam.

AUNS

Sekmes lietišķos jautājumos un darīšanās ar iestādēm vai bankām. Ja iepriekš esi atlicis šādas sarunas, tad tagad ir īstais laiks, lai visu atrisinātu. Ļoti enerģiska diena.

VĒRSIS

Darbā vai biznesā izdosies piepildīt ieceres, par ko sen esi domājis. Galvenais – rīkojies, kā vienmēr, palēnām un pārdomāti. Un neņem galvā, ja kāds mēģina iebāzt sprunguļus riteņos.

DVĪŅI

Dažādi neparasti un aizraujoši notikumi iespējami sirdslietās: kaislības, piedzīvojumi un jauni pavērsieni. Tikai visās situācijās saglabā mieru un apdomību. Darba tēma – otrajā plānā.

VĒZIS

Sekmīgs laiks lietišķiem un sabiedriskiem kontaktiem. Pret darba un dzīves pienākumiem izturēsies ar lielu atbildību. Tas atmaksāsies morālā izteiksmē, bet arī par materiālo pusi nebūs jāsūdzas.

LAUVA

Mācēsi paspīdēt sabiedrībā un tas nāks par labu arī lietišķajiem kontaktiem. Finanšu jomā interesantas idejas, par kurām citi brīnīsies un apšaubīs, bet tu jau zini, kā tās īstenot.

JAUNAVA

Esi apdomīgs naudas lietās. Patlaban labāk pietaupīt un lūkoties, kur un kā vari nopelnīt vairāk. Ja esi domājis par darba maiņu, tad ir īstais laiks.

SVARI

Sāc strādāt pie jauniem projektiem, meklē kompanjonus, bet gala lēmumus vēl nepieņem. Turklāt īpaši uzmanīgam jābūt visā, kas saistās ar finansēm.

SKORPIONS

Loģika ir tava stiprā puse, un patlaban svarīgi ieklausīties intuīcijā. Lieliski izpratīsi cilvēku apslēpto dabu, nolūkus un rīcības motīvus. Darbā vai biznesā jauni plāni, kas var palielināt ienākumus.

STRĒLNIEKS

Neņem tuvu pie sirds to, ko nevari ietekmēt, un turies tālāk no dažādām negācijām. Ja ir iespēja, dodies ceļojumā uz kādu tālu, nezināmu zemi. Vai vismaz apdomā, ko darīsi atvaļinājumā.

MEŽĀZIS

Liec lietā savu jaudīgo enerģiju un vezums izkustēsies. Veiksme lietišķos un tehniskos projektos. Ja darbam ir radoša un mākslinieciska ievirze, tad jāpiepūlas nedaudz vairāk.

ŪDENSVĪRS

Darbā vai biznesā labāk veiksies, ja strādāsi komandā. Tikai jānosaka katra pienākumi un atbildība, lai nerodas jukas. Vakarā netērē laiku tukšās izklaidēs.

ZIVIS

Darbā liela rosība un dažādi jauni pienākumi. Esi uzmanīgs ar dokumentiem un precīzs lietišķos jautājumos. Vakarā par darbu nedomā, bet mierīgi atpūties un sakārto domas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu