Porziņģis par Dončiču: Man viņa ir žēl

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luka Dončičs (pa kreisi) un Kristpas Porziņģis
Luka Dončičs (pa kreisi) un Kristpas Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis norādījis, ka vēlas palīdzēt savam bijušajam kolēģim Dalasas "Mavericks" rindās Lukam Dončičam, vēsta spāņu laikraksts "Mundodeportivo".

Porziņģis un Dončičs Dalasā kopā nospēlēja divarpus sezonas, pirms latviešu basketbolists maiņas darījuma rezultātā pārcēlās uz Vašingtonu. Laikā, kad abi talantīgie basketbolisti bija komandas biedri, ne reizi vien ārzemju medijos parādījās baumas, ka viņi abi nespēj sadzīvot.

Tomēr abi basketbolisti arī pēc šķiršanās viens par otru izteikušies ar labiem vārdiem.

Nesen pats Dončičs atzina, ka viņš cīnās ar ārpuslaukuma problēmām, kas viņam neļauj izbaudīt basketbolu: "Tas ir kaitinoši. Es domāju, ka to var arī redzēt laukumā. Dažreiz nejūtos savā ādā. Es vienkārši atrodos laukumā. Mēdzu laukumā izpriecāties un smaidīt, bet tagad tā nav vairāku iemeslu dēļ. Runa nav tikai par basketbolu. Es nekomentēju savu privāto dzīvi, bet šobrīd man apkārt notiek daudz kas."

Porziņģis sarunā ar spāņu žurnālistu Toni Kanjamerasu pauda atbalstu savam bijušajam kolēģim.

"Viņš ir nedaudz sarežģītā situācijā. Redzēju viņa interviju. Izskatās, ka viņam neiet labi, iespējams, arī privātajā dzīvē. Man viņa ir žēl, un es gribu viņam palīdzēt. Man allaž bijušas labas attiecības ar Luku un visiem cilvēkiem Dalasā, kuri pret mani izturējās lieliski, kamēr tur biju. Vēlu viņam visu to labāko. Basketbola laukumā viss atrisināsies. Galvenais, lai ar viņu pašu viss ir kārtībā," sacīja Porziņģis.

Dončiča un Porziņģa komandas šobrīd ir cīņā par vietu "play-in" turnīrā. "Mavericks" ar 37 uzvarām 39 mačos Rietumu konferencē ieņem 10. vietu, savukārt Porziņģa "Wizards" ar 34 uzvarām 42 spēlēs ieņem 11. vietu Austrumu konferencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu