Piektdienas horoskops: 31. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Oxana Denezhkina/Shutterstock

Horoskopi piektdienai, 31. martam.

AUNS

Darbs prasīs enerģiju un iedvesmu, taču aktīva rīcība dos lielisku rezultātu. Interesanti piedāvājumi un sadarbības partneri var uzrasties pēkšņi. Esi gatavs izaicinājumiem un izmanto situācijas savā labā.

VĒRSIS

Vēlams strādāt pie projektiem, kas realizējami īstermiņā. Ideja atnāk, izdari un punkts. Laba intuīcija attiecībā uz peļņas palielināšanu. Vakarā pievērsies mājas saimniecībai.

DVĪŅI

Darbā daudz emociju – izvairies no strīdiem un turies tālāk no intrigošanas. Nav jārisina tas, kas neattiecas uz tevi. Labāk pievērsies peļņai un jauniem, ienesīgiem projektiem.

VĒZIS

Enerģija un optimisms staros no tevis, prātā nāks oriģinālas un pat neprātīgas idejas. Dzīve ir tik krāsaina un neprognozējama - izbaudīsi to ar prieku.

LAUVA

Darbā parādīsi sevi kā īsts profesionālis, un kādam var pavērties jaunas karjeras iespējas. Ir piektdiena, un vakarā sabiedriskās aktivitātes sitīs augstu vilni.

JAUNAVA

Darbā, karjerā vai biznesā jauni projekti, ieceres un pozitīvas pārmaiņas. Galvenais – nesper soli uz priekšu un divus atpakaļ. Ja būsi pārliecināts par savām spējām, mērķi sasniegsi.

SVARI

Dzīve traucas uz priekšu, viss plūst, viss mainās... Iespējams, jāiemācās kaut kas jauns un tas nebūs viegli. Taču ir vērts papūlēties – būs gandarījums un bankas konta papildinājums.

SKORPIONS

Profesionālā jomā iespējamas pārmaiņas un jauni pienākumi. Raugies, kas ir un kas nav izdevīgi un apspried atalgojuma jautājumus. Naudas lietās jābūt precīzam.

STRĒLNIEKS

Svarīgās lietās paļaujies uz sevi nevis uz citu solījumiem. Ne tāpēc, ka solītāji slikti cilvēki, vienkārši – kaut kas var noiet greizi. Kārtojot darījumus, pievērs uzmanību juridiskām niansēm.

MEŽĀZIS

Svarīgas attiecības ar mīļajiem radiņiem. Tā drošā pleca sajūta līdzās būs vajadzīga, it īpaši tāpēc, ka profesionālajā jomā var nākties pieņemt nepopulārus lēmumus.

ŪDENSVĪRS

Ja tu strādā algotu darbu, vari lūgt algas pielikumu vai meklēt finansiāli izdevīgākus piedāvājumus. Savā biznesā labs laiks ideju prezentācijai un sadarbības partnerus meklējumiem.

ZIVIS

Jūtīgi uztversi cilvēku izteikumus. Tāpēc vēlams turēties tālāk no ļaudīm, kas ir negatīvi noskaņoti un dzīvo pēc principa "viss ir slikti". Tev ir lieliskas iespējas darbā pierādīt savas spējas un gūt atzinību

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu