Mūziķis Harijs Zariņš veiksmīgi pārcietis operāciju Vācijā un turpina atveseļošanos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

2022. gada novembrī ar nodibinājuma "Fonds Līdzskaņa" palīdzību tika sākta ziedojumu vākšana, lai palīdzētu mūziķim Harijam Zariņam. Nu saņemtas labas ziņas - operācija ir izdevusies veiksmīgi un šobrīd noris rehabilitācijas periods.

Zariņam 2014. gadā tika konstatēts ļaundabīgs audzējs, un mūziķis ar slimību bija cīnījies pats saviem spēkiem un līdzekļiem. Bet slimība progresēja, un bija nepieciešama steidzama operācija Vācijā.

Šajā operācijā tika izmantotas jaunas, inovatīvas metodes, kuras diemžēl nav pieejamas Latvijā.

Nepieciešamais ziedojumu apmērs 32 000 eiro aizvadītā gada novembrī tika savākts desmit dienu laikā.

Pirms dažām dienām saņemtas lieliskas ziņas no mūziķa Harija Zariņa: pēc operācijas un mēnesi ilgas ārstēšanās Vācijā ārsti ir snieguši atzinumu, ka operācijas laikā izmantotās jaunās, inovatīvās metodes ir bijušas sekmīgas, operācija ir izdevusies veiksmīgi.

Harijs ar nodibinājuma "Fonds Līdzskaņa" starpniecību sūta pateicības vārdus visiem ziedotājiem, kuri palīdzēja atgūt veselību: "Liels, sirsnīgs paldies visiem līdzcilvēkiem, kuri palīdzēja un ziedoja, lai man būtu iespēja veikt operāciju ar īpašu metodi Vācijas klīnikā.

Pēc ārstu teiktā, operācija ir izdevusies veiksmīgi. Vēl norit rehabilitācijas periods, bet ar ārstu atļauju es jau varu kāpt uz skatuves un turpināt muzicēt.

Īpašs paldies Latvijas cilvēkiem, kuri man veltīja daudz labu vārdu, uzmundrināja, deva spēku un ticību. vēlos pateikt lielu paldies savam Latvijas ārstam, profesoram Vilnim Lietuvietim par ļoti profesionālo pieeju, izpratni un atbalstu.

No sirds pateicos "Fondam Līdzskaņa" par visu, kas tika manā labā darīts. Un vispār – ar vārdiem nevar izteikt to lielo pateicību, kuru es jūtu savā sirdī. Vēlreiz milzīgs paldies! Lai mums visiem laba veselība!”

Mūziķis Harijs Zariņš ir Latvijas roka leģenda, grupu "Opus Pro" un "Colt" dibinātājs, ģitārists un daudzu visiem zināmu hitu ("Tu un es", "Pēdējā pietura", "Šonakt", "Man ir viss", "Mīļā" u.c.) komponists un vārdu autors.

Nodibinājums "Fonds Līdzskaņa" pievienojas Harijam un no sirds pateicas ikvienam ziedotājam, kurš palīdzēja Harijam atgriezties uz skatuves, lai turpinātu priecēt mūs ar savām lieliskajām dziesmām. Paldies arī Latvijas plašsaziņas līdzekļiem, kuri aktīvi iesaistījās, popularizējot palīdzības akciju mūziķim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu