Sestdienas horoskops: 1. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Valery Zotev/Shutterstock

Horoskopi sestdienai, 1. aprīlim.

AUNS

Lieliska diena draugu lokā: saistošas sarunas un diskusijas par globālām tēmām, viedokļu apmaiņa, sīki strīdiņi un izlīgšana pie tējas tases vai vīna gāzes. Daudz dzirkstošas enerģijas.

VĒRSIS

Pozitīvas emocijas no tikšanās ar draugiem: vari organizēt izbraucienu vai sarīkot pavasara dārza svētkus. Sirdī prieks, gribas virpuļot dejā un teikt, ka dzīve ir skaista!

DVĪŅI

Šodien prieku sagādās ekskursija pa vēsturiskām vietām vai pārgājiens pa skaistām un mazliet ekstrēmām dabas takām. Ja nedodies nekur tālu, tad izej pastaigā vai izbrauc ar divriteni. Vajag izkustēties.

VĒZIS

Iepriecini sevi ar tīkamiem pirkumiem: jaunu pavasarīgu tērpu, elegantu rotu, labām smaržām. Derētu ielūkoties arī kādā zemnieku tirdziņā un palutināt savējos ar veselīgu maltīti.

LAUVA

Laba diena saviesīgām aktivitātēm un sirsnīgai kopā būšanai ar draugiem. Būsi kompānijas dvēsele. Daudz pozitīvu emociju, joki un interesantas sarunas.

JAUNAVA

Ģimenes cilvēkiem rūpes par savējiem un īpaši jāpievēršas pedagoģiskiem jautājumiem. Taču attiecību tēma un sirdslietas arī nebūs pēdējā vietā. Mīlestība iedvesmos un kaislības cels spārnos.

SVARI

Saimniecības diena. Mājoklī jāievieš kārtība un jāpārskata garderobe. Ziemas drēbes noliekamas tālākā skapja plauktā vai atdodamas labdarībai, jānomazgā logi, arī āra teritorija jāsakopj.

SKORPIONS

Šodien svarīga attiecību tēma. Gādā par saticību ar mīļoto. Ja viedokļi atšķiras nesāc uztiept savu, kā vienīgo pareizo, bet labāk padomā par romantisku pasākumu, kas iedvesmo.

STRĒLNIEKS

Ar īstena saimnieka skatu pārlūkosi mājas saimniecību un atradīsi daudz darāmā. Varbūt jāapvieno lietderīgais ar patīkamo un jāsaaicina uz talku draugi – kopā ražīgāk un jautrāk.

MEŽĀZIS

Attiecību tēmā iespējama spriedze. Nesāc strīdu un necenties pierādīt, ka tava taisnība ir vienīgā pareizā. Brīvajiem ļaudīm piedzīvojumi un iepazīšanās neparastos apstākļos.

ŪDENSVĪRS

Sirsnīgi brīži kopā ar tuviniekiem. Tā ir lieliska sajūta, ka līdzās cilvēki, uz kuriem vari paļauties. Brīvajām sirdīm interesanta iepazīšanās un var sākt veidoties nopietnas attiecības.

ZIVIS

Šai dienai pozitīva un gaisīga noskaņa. Prieku sagādās jautra pasēdēšana ar draugiem, kādam romantiski piedzīvojumi, kādam prāts uz pavasara trakulībām nesas. Atpūties un izklaidējies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu