Latvietei Alisai Miškovskai Vjetnamas skaistumkonkursā lieli panākumi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

No 12. līdz 23. martam Vjetnamas provincē Dak Nong norisinājās pasaules mēroga skaistuma konkurss "Miss Business Global 2023", piedaloties 20 dalībniecēm no Āzijas, Eiropas un Āfrikas. Starp uzvarētājām ierindojusies arī latviete Alisa Miškovska.

Konkursa programmas laikā dalībnieces sacentās dažādos pārbaudījumos, piedalījās vairākās aktivitātēs, iepazinās ar Vjetnamas kultūras tradīcijām, apmeklēja provinces Dak Nong kultūrvēsturiskas vietas, muzejus un nacionālo ģeoparku, kuram piešķirts UNESCO globālā ģeoparka sertifikāts.

Foto: Publicitātes foto

Konkursa ietvaros dalībnieces veicināja arī labdarības pasākumus, apciemojot bērnunamus un vietējās skolas.

Pārrunās ar žūriju dalībnieces dalījās ar savu profesiju veiksmes atslēgu īpatnībām un atklāja savu panākumu aizkulises. Konkursa mērķis bija atklāt, kā sievietes ārējais skaistums un šarms mijas harmonijā ar stingru raksturu, mērķtiecību un neatlaidību ceļā uz savu mērķi.

Sīvā fināla cīņā par veiksmīgākās un ietekmīgākās zemeslodes biznesa sievietes titulu "Miss Globālais Bizness 2023" un kroni (novērtēts 128 748 eiro vērtībā) dalībnieces demonstrēja savas valsts un Vjetnamas nacionālos tērpus Ao Dai, kā arī greznas vakarkleitas.

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Pēc trīs iznācienu rezultātiem tika noteikts Top 8, kurām vajadzēja atbildēt uz žūrijas jautājumiem. Pēc tā notika titulu piešķiršana un vēlāk arī uzvarētāju kronēšana.

Konkursā uzvarēja dalībniece no Vjetnamas (Nguyen Thi Thao).

Pirmā vicemiss - Latvija  (Alisa Miškovska), kas ieguva arī titulu "Miss Business Fitness Global" (par skaistāko ķermeni).

Otrā vicemiss - Filipīnu pārstāve (Mariela Baltazara).

Foto: No personīgā arhīva

Uzvarētājas saņēma sponsoru dāvanas, sadarbības līgumus un debešķīgi skaistus kroņus.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu