Luiss Hamiltons Austrālijā sērfojot sastapies ar haizivi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luiss Hamiltons
Luiss Hamiltons Foto: dpa/scanpix

Septiņkārtējais Pirmās formulas (F-1) čempions Luiss Hamiltons sarunā ar medijiem pastāstījis par visai nepatīkamu atgadījumu Austrālijā.

Šajā nogalē F-1 komandas sacentīsies sezonas kalendāra trešajā posmā jeb Austrālijas "Grand Prix".

Pa vidu sagatavošanās darbiem atliek arī laiks nelielai atpūtai, ko Hamiltons izmantoja, lai dotos izbaudīt sev un arī austrāliešiem mīļu sporta veidu - sērfošanu. Kā atzina pats pilots, šajā reizē sērfošanas sesija neesot bijusi pārāk relaksējoša.

"Es biju Baironas līcī, kas ir satriecošs. Tā tagad ir mana mīļākā vieta, kurp doties. Nevaru vien sagaidīt, kad tur varēšu atgriezties, jo man patīk sērfot. Tiesa, tur bija haizivs, tāpēc es visu to laiku biju pārbijies," sacīja Hamiltons.

Septiņkārtējais pasaules čempions ir dažādu ekstrēmo aktivitāšu piekritējs. Tomēr haizivis allaž ir bijis iemesls uztraukumam, kad viņš dodas sērfot. 

2019. gadā Hamiltons atminējās gadījumu, kad gribēja doties sērfot kopā ar vienpadsmitkārtējo pasaules čempioni sērfošanā Keliju Sleiteri.

"Es to gribēju darīt, bet nevarēju atrast teritoriju, kas būtu norobežota ar tīklu. Es nespēju doties tur, kur var būt haizivis. Visi austrālieši, kurus satiku, man teica: "Nē, ar tevi viss būs kārtībā; ja redzi haizivi, gāz tai pa purnu." Austrālieši patiesi ir traki," ar humoru noteica F-1 spīdeklis.

Melburnas Alberta parka trasē jau ir norisinājušies pirmās divas treniņbraucienu sesijas. Pirmajā no tām Hamiltons uzrādīja otro ātrāko rezultātu par vairāk nekā piecām sekundes desmitdaļām piekāpjoties pašreizējam čempionam Maksam Verstapenam. Savukārt otrajā sesijā, kad sāka līt, Hamiltons spēja uzrādīt vien 13. ātrāko laiku.

Pēc pirmajām divām sacīkstēm Hamiltons ar 20 punktiem ieņem 5. vietu sezonas kopvērtējumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu