Izsludināti Maksima Galkina vasaras papildkoncerti Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maksims Galkins
Maksims Galkins Foto: publicitātes

Par ārvalstu aģentu Krievijā atzītā humorista Maksima Galkina koncertu rīkotāji Latvijā ziņo par teju izpārdotiem koncertiem un mākslinieka papildkoncertiem šovasar.

Rīkotāji ziņo, ka Galkina koncerts Rēzeknē ir pilnībā izpārdots, savukārt uz uzstāšanos Jūrmalā atlikušas vien dažas biļetes, arī Rojā un Liepājā biļetes teju ir izpārdotas.

Atsaucoties uz milzīgo skatītāju interesi, izsludināti papildkoncerti - 7. augustā Dzintaru zālē un 10. augustā Daugavpils kultūras pilī.

Savās vasaras izrādēs populārais komiķis un šovmenis Latvijas skatītājiem prezentēs jaunu koncertprogrammu.

Atgādinām, ka pagājušajā gadā visi Maksima Galkina vasaras koncerti Latvijā tika izpārdoti pilnībā un rekordīsā laikā. "Mēs zinām, ka ir daudzi cilvēki, kas vēlējās, bet nevarēja nokļūt uz koncertu. Priecājamies, ka šogad izdevies rast iespēju Jūrmalā sarīkot divus koncertus pēc kārtas, kā arī tūres grafikam pievienot vēl vienu pilsētu - Daugavpili," stāsta koncerta rīkotāji.

Īpašu skatītāju prieku pērn radīja tas, ka Maksims Galkins pārsteidza pūli ar uzstāšanos latviešu valodā.

Interesanti, vai šovasar dzirdēsim jaunus jokus latviešu valodā?

Galkins, nosodoši izsakoties pret Krievijas sākto karu Ukrainā, 2022. gadā tika iekļauts Krievijas fizisko personu reģistrā, kuras "pilda ārvalstu aģenta funkcijas".

Pēc Krievijas pilna apjoma iebrukuma Ukrainā viņš atradās Izraēlā, kur savos koncertos asi kritizēja karu. Mākslinieks ar ģimeni pagājušo vasaru pavadīja Latvijā, bet nu ar sievu Allu Pugačovu un bērniem atkal ir Izraēlā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu