"To ir grūti izskaidrot." Ilze Ķuzule-Skrastiņa atklāj savas lielākās bailes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Dailes teātra aktrise Ilze Ķuzule Skrastiņa, debitējot galvenajā lomā kinofilmā "Zilās asinis", stājusies pretī savām vislielākajām bailēm – čūskām.

Pašlaik kinoteātros skatāma režisores Unas Celmas jaunā kinofilma "Zilās asinis", kurā galveno lomu spēlē aktrise Ilze Ķuzule-Skrastiņa. Ilzei šī ir pirmā lielā loma kino.

Lielākais pārdzīvojums filmēšanas laukumā Ilzei bijusi satikšanās ar čūskām Rīgas Zooloģiskajā dārzā. "Čūskas ir mana lielākā fobija. Kad tā diena pienāca, bija, maigi sakot, diezgan traki. No otras puses, mēģināju tajā saskatīt iespēju paskatīties bailēm acīs."

Un nekas nenotika?!

"Nu kā nenotika! Vai jūs saprotat, ko man nozīmē ieiet Tropu mājā? Cilvēkam, kuram ir paniskas bailes no čūskām! Es neeju tajā vietā nekad, vispār! Es neskatos... To ir grūti izskaidrot. Kad sēdēju tur - čūskas, milzīgās čūskas bija man tieši aiz muguras, aiz stikla... Un pēc tam es ar vienu sarunājos, acīs skatīdamās! Visi, kas mani pazīst, iepleš acis, redzot šīs epizodes. Jo es un čūskas nav nekādā veidā savienojamas lietas.

Bet man ir jāsaka milzīgs paldies operatoram Aleksandram Grebņevam, kas man tiešām ļoti, ļoti palīdzēja šajā dienā."

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" 14. marta numurā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu