"Positivus" festivāla programma papildināta ar hiphopa dūžiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Festivāla "Positivus" pirmo dienu noslēgs hiphopa producents, autors un dīdžejs Metro Boomin. Festivāla programmu papildina arī hiphopa duets "Earthgang" un pašmāju hiphopa mākslinieks Gustavo, informē festivāla pārstāve Elva Lorence.

Metro Boomin ir daudzu hitu autors un producents, bet līdztekus uz skatuves uzstājas arī pats, un izdod savu mūziku ar pazīstamu vokālistu piedalīšanos. The Weeknd, 21 Savage, Future, Drake, Travis Scott, A$AP Rocky, Nikija Mināža, Post Melone, Wiz Khalif ir neliela daļa no tiem māksliniekiem, kuru ierakstus viņš producē un kuri piedalās arī Metro Boomin albumos.

Savukārt 14. jūlijā festivālā "Positivus" uzstāsies hiphopa duets no ASV "Earthgang". Paši mākslinieki atzīmē, ka sinerģijas rezultātā viņiem izdodas veidot mūziku, kuru paši uzskata par labāko iespējamo mākslu, pievēršoties tiešai emociju un sajūtu iepīšanai mūzikā un aicinot nemeklēt viņu radītajās dziesmās nekādu dziļāku jēgu, bet ļauties to baudīšanai sajūtu līmenī.

Uz festivāla lielās skatuves 15. jūlijā uzstāsies Gustavo, kas ir viens no Latvijas hiphopa pamatlicējiem un galvenajiem popularizētājiem, kurš muzicēt sāka 1995. gadā un karjeras sākumā darbojās apvienībā "Fact". Gustavo ir izdevis vairākus studijas albumus un sadarbojies ar pazīstamiem Latvijas un arī ārvalstu mūziķiem. Nesen mūzikas straumēšanas un lejupielādes platformās ir nonācis arī Gustavo jaunākais albums "Tagad tikai sākās".

Patlaban apstiprinātie 2023. gada festivāla "Positivus" mākslinieki ir Sems Smits, Metro Boomin, Gustavo, Earthgang, J.I.D, Little Big, Emotional Oranges. Festivāla programma tiks papildināta.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu