Aktrise Anta Aizupe atklāti par šķiršanos no meitu tēva (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čukrste/LETA

2019. aktrise Anta Aizupe un viņas bērnu, dvīņu meitu tēvs advokāts Mārtiņš Knipšis lēma iet katrs savu ceļu. Tolaik meitas bija ļoti mazas. Sarunā ar izdevumu "Santa" aktrise atskatās uz šķiršanās posmu un dalās gūtajās atziņās.

Vaicāta, kas ir ikdienas palīgi, aizmugure, Anta nosaka: "Es pati. Un man ir liela ģimene – mamma, tētis, māsa. Man ir ļoti atbalstoši draugi un domubiedri. Arī no otras puses meitenēm ir ģimene.

Mēs neesam kopā kā pāris, bet meiteņu tēvs un arī viņa tuvinieki ir liels atbalsts.

Man nav sajūtas, ka esmu viena pati ar meitām.

Aktrise ar meitām 2022. gadā.
Aktrise ar meitām 2022. gadā. Foto: Paula Čukrste/LETA

Bet, protams, šķiršanās laiks bija mans pieaugšanas mirklis."

Pirms Anta sāka attiecības ar Mārtiņu, viņam no iepriekšējām attiecībām pūrā jau bija trīs bērni, turklāt no dažādām sievietēm.

Taujāta, vai, zinot mīļotā pagātni, nebija bail, ka varētu sanākt tāpat, Anta teic: "Protams, ka ne. Es biju iemīlējusies. Un es esmu ļoti pieņemoša, es saprotu, ka dzīvē mēdz gadīties visādi.

Bet man par šo tēmu vairs negribas daudz runāt, jo esmu to padzēsusi no atmiņas. Piemēram, tu saki – meitenes bija mazas, bet es, godavārds, vairs neatceros, vai viņām bija divi vai trīs gadi, kad mēs šķīrāmies. Man tā ir – kad periods beidzas, par to vairs neprātoju un dzīvoju tālāk."

Kādā intervijā Anta par šķiršanos teica: "Man bija sevi jāglābj." Vai tā domā arī šodien? "Tagad atskatoties, man šķiet, ka tas bija impulsīvs lēmums. Bērni bija mazi - gan fiziski, gan emocionāli es biju drausmīgā stāvoklī. Man likās, ka tajā esmu viena, un pieņēmu šādu lēmumu.

Bet zini, kā – visu var labot, ja abas puses to grib. Tagad man ir grūti par to runāt, jo, iespējams, hronoloģiski skatoties, tas nav sens notikums, bet manā jūtu pasaulē – dziļa pagātne. Es to visu esmu izdzīvojusi. Tas ir beidzies.

Konkrētajā intervijā, kad pateicu teikumu par glābšanos, biju nesalīdzināmi sliktākā posmā, nekā esmu tagad.

Šobrīd patiesībā esmu vislabākajā kā nekad agrāk un, visdrīzāk, tā neteiktu."

Kā zināms, Antas un Mārtiņa dvīņu meitenes nāca pasaulē 2016. gada aprīlī. Advokātam no iepriekšējām attiecībām ir vēl trīs bērni.

Vairāk lasi izdevuma "Santa" aprīļa numurā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu