"Pēc meitiņu tēta man īstenībā nekā nopietna nav bijis." Aktrise Anta Aizupe atklāti par attiecību statusu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Aktrise Anta Aizupe ar izdevumu "Santa" atklāti runāja par attiecībām - gan pagātnes, gan nākotnes. Lai gan šobrīd ir brīva sieviete, viņa ar savu statusu jūtas ļoti labi. 

Domājot par nākotnes attiecībām, Anta nevēlas būt ar kādu tādēļ vien, ka tā piedienas. "Gribu sagaidīt savu īsto cilvēku. Pat ja tas prasīs gadus desmit."

Viņa teic, ka jūtas ļoti labi, esot brīva. "Jā. Iespējams, pat pārāk labi. Es arī skatos apkārt un secinu, ka laikam tā nav bieži. Man ir draudzenes, kuras tiešām nevar bez attiecībām. Protams, ir brīži, kad iedomājos, kā būtu, ja man būtu mīļotais cilvēks. Bet tā ir reti, jo man vakaros vai nu ir darbs, vai esmu ar meitenēm. Samērā reti vakaros esmu mājās viena, lai pagūtu sajusties vientulīgi. Tas nenozīmē, ka nekad neilgojos vai man nav nekādu simpātiju. Tas viss ir.

Ik pa laikam pat aizeju uz kādu randiņu. Bet es nevēlos neko sasteigt.

Gribu, lai attiecības ir tādas, ka es saprotu, kāpēc man tās vajag. Mana dzīve ir ļoti piesātināta. Es ļoti izbaudu šo brīdi - man ir interesanti ar sevi, meitenes ir paaugušās, viņas ir patstāvīgākas, man ar viņām ir vieglāk, mēs daudz ko kopā varam pasākt. Un man ir arī savs laiks, kad viņas ir pie tēta.

Tas pat ir uzjautrinoši – katru nedēļu man kāds paprasa, vai man ir jaunas attiecības. Nez kāpēc tik daudzi to uztver kā problēmu, ja viņiem nav attiecību. Bet varbūt nevajag par to tā domāt?"

Runājot par nākotnes attiecībām, viņa atkārtoti uzsver, ka vēlas stabilas attiecības. "Kad satikšu īsto.

Pēc meitiņu tēta man īstenībā nekā nopietna nav bijis."

Vairāk lasi izdevuma "Santa" aprīļa numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu