Samanta Tīna atklāj detaļas par jaunajām attiecībām (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Dziedātāja Samanta Tīna nesen paziņoja, ka nav vairs brīva sieviete. Lai gan jaunā sirdāķīša vārdu viņa neatklāj, raidījumā "Pasaki to skaļi" viņa pastāsta, kas šajās attiecībās ir atšķirīgs no iepriekšējām.

"Izmainīts ir tas, ka manī vairs nav gaidu, ir manas nostādnes. Ir mani principi, kas līdz šim ir arī ievēroti. Ja tevi tas kaut kā neapmierina, paldies. Man ir tāds princips, jo man arī vairs nav 18 gadi, kad es varu baudīt dzīvi. 

Es esmu pieaugusi sieviete, arī man ir bijusi kaut kāda sāpīga attiecību pieredze, no kuras es esmu mācījusies, un man ir savi principi. Ja tev tas neliekas okey, visu cieņu, es tev to neuzspiežu."

Samanta gan joprojām neatklāj sava jaunā sirdsāķīša vārdu, taču nesaka, ka attiecības slēpj. "Drīzāk sargāju." Viņasprāt, nav vairs tik svarīgi atzīmēties citiem par savu personīgo dzīvi. "Mīlestība mīl klusumu. Tāpat agri vai vēlu tas kaut kur parādīsies."

Samanta iepriekš bija attiecībās ar Nauris Liepiņu, taču pēc sešus gadus ilgām attiecībām katrs lēma iet savu ceļu. Samanta raidījumā atklāj arī to, ka viens no iemesliem, kāpēc abi šķīrās, bija tas, ka abi gluži neskatījās vienā nākotnes virzienā. Samanta vēlas ģimeni un attiecības nodibināt oficiāli. 

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu