Jauniete trīs mēnešus nepamana, ka draugam trūkst kāda svarīga locekļa (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekānuzņēmums/postpartumpsycho/Tiktok.com

Cik ilgi iespējams nepamanīt, ka mīļotajam kaut kā pietrūkst? Ilgi! Kāda jauna sieviete savā "TikTok" profilā atklāj stāstu par savām pirmajām attiecībām, kas apliecina: mīlestība nudien ir akla!

Viņiem abiem bija 17 gadu. Trīs nedēļu laikā viņi neprātīgi iemīlējās – tā, kā var iemīlēties tikai pirmo reizi un 17 gados. Viņi bija nešķirami.

Taču, ja arī mīlestība ir akla, tad pat iemīlējušās meitenes tomēr ir ļoti vērīgas un pamana visu. Diezgan ātri meitene sāka ievērot dažādas lietas. Piemēram, mīļotais viņai kategoriski aizliedza apmeklēt savas basketbola spēles. Tad viņa ievēroja, ka puisis nedaudz pieklibo. Kad viņa jautāja, kas vainas, viņš aizbildinājās ar ceļgala traumu.

Tikai tad, kad savā "Facebook" profilā meitene publicēja abu bildi, viņa saprata: viena viņas puiša kāja izskatās pavisam, pavisam dīvani.

Var jau jautāt: kā gan var nepamanīt, ka cilvēkam nav vienas kājas? Var – ja jaunieši uzreiz nemetas gultā. Pirmās mīlestības pirmajos trīs mēnešos tas tiešām nav obligāti.

Pārrunājot šo lietu ar draudzenēm, viņas jaunieti mudinājušas noskaidrot patiesību. "Nu kā lai es pajautāju - vai tev gadījumā nav vienas kājas?" meitene jautā.

Protams, ja cilvēku mīli, kāda starpība, vai viņam ir vai nav kāja. Tomēr kā tad ar atklātumu vienam pret otru? Meitene stāsta, ka izskaidrošanās notikusi pēc žetonu vakara balles un bijusi vētraina. Viņa teikusi mīļotajam: "Man bija aizdomas jau vairākas nedēļas, un tu liki man justies ļoti dīvaini." Puisis taisnojies, ka nezinājis, kā lai to pasaka. Meitene saka: "Trīs mēnešus – tu no manis to slēpi trīs mēnešus!"

@postpartumpsycho #greenscreen #YellowstoneTV #ChevyEVSongContest #storytime #fyp ♬ original sound - PostpartumPsycho

Tagad pāris ir izšķīries. Ne jau kājas dēļ. Pēc izskaidrošanās abi bija kopā vēl pusgadu. Taču pirmajai mīlestībai ne vienmēr lemts ilgs mūžs. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu