"Balss maskā" atmasko Zaķi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Svētdien, 9. aprīlī, aizritēja jau septītais šova "Balss maskā" raidījums. Šajā vakarā uz skatuves kāpa Pērtiķis, Melnais krauklis, Briedis, Laimes lācis, Zaķis un Sniegpārsla.

Šoreiz šova dalībnieki savā repertuārā bija iekļāvuši siržu kausējamās dziesmas. Raidījuma Kā ierasts, arī šajā vakarā detektīvi – Samanta Tīna, Jānis Krīvēns jeb Krivenchy, Baiba Sipeniece-Gavare un Jānis Šipkēvics centās atmaskot dalībniekus, izmantojot sagatavotos pavedienus.

Šajā nedēļā uz izbalsošanas strīpas nonāca Melnais krauklis, Sniegpārsla un Zaķis.

Detektīvi lēma, ka septītajā raidījumā šovs jāpamet Zaķim. 

Foto: publicitātes

Noskaidrojās, ka zem maskas slēpās TV personība Lelde Ceriņa.

Analizējot Zaķa pavedienus, atklājās, ka bērnībā Lelde sapņoja, ka kļūs par astronauti, taču šobrīd viņas ceļi ved uz televīziju, kur nereti sanāk intervēt Latvijā zināmākās personības. Leldes mīļākie svētki ir vasaras saulgrieži, jo tieši šajā laikā ir viņas dzimšanas diena. Un šogad viņa jau laicīgi ir paspējusi ieplānot šajos svētkos kārtīgu pirts rituālu. Vēl viņai ļoti patīk īsti rokkoncerti, lai gan pēdējā laikā daudz sanāk apmeklēt bērnu parkus un pasākumus. Lelde vada jauno TV3 raidījumu “Mēs mīlam ģimeni”, kurā kopā ar skatītājiem dodas ciemos pie Latvijas ģimenēm, iepazīstot tuvāk ģimeņu daudzveidību.

Septītajā "Balss maskā" raidījumā uz skatuves kāpa arī īpašais viesis Mākonis, izpildot dziesmu "Pūpoliņi". Detektīviem bija jācenšas atminēt, kas iejutās zem Mākoņa maskas. Zem maskas slēpās radio balss Sanda Dejus.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka iepriekšējos raidījumos tika atmaskots Naktstaurenis, zem kura slēpās aktrise Dana Bjorka, Torte, zem kuras slēpās bokseris un TV personība Kristaps Zutis, Astoņkājis, zem kura slēpās dziedātāja Elza Rozentāle, Vienradzis, zem kura slēpās Jānis Moisejs. Šaha karalis, zem kura slēpās TV personība Mārtiņš Spuris un Rudzupuķe, zem kuras slēpās producente un mūziķe Dace Pūce.

Noslēdzoties šovam, uzvarētājs balvā saņems 5000 eiro, ko novirzīs sevis izvēlētam labdarības mērķim.

Jau nākam svētdien uz šova skatuves redzēsiet vien piecas šovā palikušās maskas, kuras šajā reizē savā repertuārā būs iekļāvuši dziesmas, bez kurām nav iedomājama balle. Skaties šovu "Balss maskā" svētdienās plkst. 20.30 kanālā TV3!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu