Lielvārdē par 119 000 eiro plāno izrādīt rokoperas "Lāčplēsis" atjaunoto iestudējumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Komponists Zigmars Liepiņš pēc rokoperas "Lāčplēsis" jauniestudējuma "Arēnā Rīga".
Komponists Zigmars Liepiņš pēc rokoperas "Lāčplēsis" jauniestudējuma "Arēnā Rīga". Foto: Sintija Zandersone/LETA

Lielvārdē par 119 000 eiro plānots izrādīt rokoperas "Lāčplēsis" atjaunoto iestudējumu, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Ogres novada kultūras centrs noslēdzis līgumu par rokoperas "Lāčplēsis" atjaunotā iestudējuma norisi. Konkurss šim iepirkumam gan iepriekš sludināts netika. Centrā skaidro, ka tiek iegādāts unikāls mākslas darbs - atjaunota versija rokoperai "Lāčplēsis". Pamatojoties uz rokoperas autoru Zigmara Liepiņa un Māras Zālītes atļauju, saskaņojumu un norādēm, rokoperas īstenošana un izpilde no autoru puses tiek deleģēta SIA "Izklaides producentu grupa 7", ar ko arī noslēgts līgums.

Centrā vērš uzmanību, ka ir apritējuši 135 gadi kopš eposa izdošanas, 35 gadi kopš pirmās rokoperas norises, kā arī sasniegta Dziesmu un deju svētku 150.gadadiena.

Kopējā līgumcena ir 118 709 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa. Darbi izpildāmi Lielvārdē, Lielvārdes parkā.

Kā liecina informācija portālā "Firmas.lv", SIA "Izklaides producentu grupa 7" dibināta 2012.gadā un tās pamatkapitāls ir 2800 eiro. Uzņēmums pieder Aigaram Dinsbergam. Kapitālsabiedrība 2021.gadā apgrozīja 35 516 eiro, gadu noslēdzot ar 109 534 eiro peļņu. Jaunāki dati par uzņēmuma darbību vēl nav pieejami.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu