"Marģeram liekas, ka viņš ir ideāls." Bojarkina atklāj izjukušo attiecību aizkulises

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Aktrise Elīna Bojarkina sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" atklāj jaunas detaļas par šķiršanos no LTV raidījuma "Kultūrdeva" sižetu autora Marģera Majora.

"Teikšu skarbi - Marģeram likās, ka ar mūsu attiecībām ir pakaļā. Savukārt es biju tā, kas visu laiku teica - nē, mēs varam, jo nekas jau nav tik slikti. Tas prasa tikai nedaudz darbiņa.

Pēdējā attiecību mēnesī pat sākām iet pie pāru terapeita.

Man likās, ka tas palīdz," neslēpj Elīna. Taču kāda terapeita kabinetā piedzīvota epizode viņu sāpināja.

"Terapeite Marģeram uzdeva jautājumu, kāpēc viņš ir šeit, un Marģers atbildēja - viņš nākot, lai varētu ar vieglāku un brīvāku prātu izšķirties. Tātad viņš jau gāja ar domu šķirties! Pie terapeites bijām vairākas reizes, un man tiešām likās, ka meklējam kompromisus. Bet Marģers izvēlējās kaut kādas lietas vienkārši nedzirdēt. Viņam bija sajūta, ka attiecības ar mani viņu apēd. Kā teica terapeite - tas nozīmējot, ka viņš esot ļoti mazs cilvēks," tā Elīna.

Nesen abi devās uz Parīzi, kas bijis viņas cerību stariņš glābt pa šuvēm irstošo kopdzīvi. "Mēs piedzīvojām Parīzē daudz skaista, un man šķita, ka tas ir pa īstam. Bet viņš pēc tam paziņoja, ka visu to pašu varētu piedzīvot ar jebkuru citu cilvēku. Ka tā esot parasta pieredze. Man liekas, ka Parīzes bildēs izskatāmies laimīgi, un tā arī tobrīd jutos. Tagad domāju - vai Marģers tiešām tik labi spēlēja un meloja? Ir sajūta, ka mani visu laiku vienkārši brutāli čakarē. Jo ir viena - skaistā puse, un tad ir arī tā otra..." apmulsusi ir Elīna.

Kā Marģers man vēlāk pateica - izrādās, viņš jau sen juties nelaimīgs. Vakarā, kad notika mūsu beigu posma strīds, tā arī pateica - vairs to negrib! Viņš nevēlas attiecībās dziļumu. Viņam tas nav vajadzīgs. Viņam vajag tikai romantisko mīlestību, skaisto rozā briļļu seriālu. Neko dziļāku viņam nevajag. Viņš negrib ieguldīties, negrib strādāt pie attiecībām. Viņš grib palikt tāds, kāds ir. Jo viņam liekas, ka viņš ir ideāls. Un, ja man kaut kas neder, tā esot manis pašas vaina. Manuprāt, tas ir egoistisks redzējums," skumji nosaka Elīna.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dīve" 11. aprīļa numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu