"Es bēgu kaut kur, kur mani nezina." Evelīna Pārkere pārcelsies uz citu kontinentu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: movieevelina/ Instagram

"1188 play" gaidāms jauns sarunu šovs "Kivičs. Tieši un atklāti", kur pirmā raidījuma viešņa būs skandalozā influencere Evelīna Pārkere. Viņa atzīst, ka šobrīd ir sasniegusi savu augstāko karjeras punktu Latvijā un nejūtas šeit iederīga, tādēļ pavisam drīz pārcelsies uz citu kontinentu.

"Es nejūtos šeit pieņemta, es nejūtos kā mājās. Man liekas, ka cilvēkiem ir jādzīvo tādā vietā, kur pieceļoties viņš domā: "Paldies Dievam, esmu šeit, šajā vietā, man apkārt ir cilvēki, kurus es gribu satikt. Es šobrīd jūtos nedaudz kā "Matrix" - puslīdz daru to, kas man patīk, taču ne līdz galam vēlos šeit būt."

Man šobrīd ir 22 gadi, un kad tad, ja ne tagad, darīt visu, ko mana sirds kāro! Man liekas, ka es to nedaru, es bēgu prom. Un es bēgu prom no cilvēka, kas es esmu šeit - Latvijā.

Desmit gadus es esmu bijusi kameru priekšā, desmit gadus cilvēki ir sekojuši manai dzīvei līdzi. Un es bēgu kaut kur, kur mani nezina," dalās Pārkere. 

Pārkere "Instagram" īsajos stāstiņos gada sākumā lika noprast, ka plāno pamest dzimteni. Viņa skaidroja, ka ceļošana pagājušajā gadā likusi saprast, ka viņai ir jābūt citur.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu