Igo atklāj, kāpēc savas attiecības ar keramiķi Gitu nav noformējis oficiāli (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Igo/ Facebook

Mūziķis Igo (īstajā vārdā Rodrigo Fomins), viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", pastāsta par savām attiecībām ar keramiķi Gitu un to, kas abus vieno.

Cik ilgi abi ir kopā, viņam esot grūti pateikt, taču viņš uzsver, ka kopābūšana esot ļoti intensīva. Igo ar savu draudzeni Gitu, kura ir keramiķe, kopīgi darbojas mākslas un mūzikas centrā "Ceplis".

"Mēs ļoti daudz strādājam kopā. Dažkārt mēs divatā darām tādas lietas, ko reāli varētu darīt 10-15 cilvēki." 

Mūziķis min, ka viņi strādā kā komanda - Gita gatavo traukus, bet Igo tos apglezno. 

Raidījuma gaitā mūziķis ar raidījuma vadītājām runāja arī par laulībām un to, kā tās maina attiecības. Viņš uzskata, ka laulības ir svarīgs lēmums, "un, ja to izdara steigā vai nepārdomāti, tad sekas var būt visjautrākās." 

Vadītājas arī pamanīja, ka mūziķa pirkstā nav laulības gredzena. Par to viņš teic: "Man vienkārši nav laika par to domāt. Lai kaut ko tādu izdarītu, par to ir jādomā."

Taujāts, ko, viņaprāt, maina tas, ka attiecības tiek nokārtotas oficiāli, Igo saka: "Es domāju, ka tas tomēr kaut ko attiecībās maina. Arī manis paša pieredzē tas ir kaut ko mainījis."

Mūziķis neslēpj, ka, viņaprāt, pēc laulībām kādam var rasties sajūta, ka viņam kāds pieder. Vaicāts, vai savai sirdsdāmai dod mājienu, ka viņam ir nepieciešamība pabūt vienatnē, Igo stāsta: "Mēs ar Gitu šajā ziņā esam līdzīgi, jo Gita arī iegrimst savos darbos un procesos. Un tad, kad ir iespējas, mēs tiekamies un darām lietas kopā."

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu