"Cilvēki man uzticas." Andrim Kivičam jauns šovs - "Kivičs. Tieši un atklāti"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Atklāti un tieši, uzdodot godīgus jautājumus un saņemot patiesas atbildes, tā tiek raksturots skandalozā mūziķa Andra Kiviča jaunais sarunu šovs "Kivičs. Tieši un atklāti", kas pie skatītājiem nonāks jau 17. aprīlī portālā "1188play".

Jaunā šova formāts ir balstīts uz sarunu starp diviem cilvēkiem, kas ir gatavi atbildēt uz jautājumiem, kurus parasti kāds kautrējas uzdot vai noklusē. Andris Kivičs ir gatavs mesties šajā izaicinājumā un uzskata, ka šī ir iespēja sevi pieteikt jau zināmā, bet aizmirstā lomā - raidījuma vadītājs.

"Man ir diezgan liela pieredze vadīt šāda formāta šovus. Savulaik RīgaTV24 laikā "Rampas ugunīs" novadīju 1200 raidījumus. Es interesējos par sarunu un tās uzbūvi, daudz pētot un analizējot tās struktūru. Cilvēki ārēji ir savādāki nekā tas, kas viņos notiek iekšēji. Man patīk parunāt par būtisko, par to, kas notiek sirdī. Reizēm ir vērtīgi paskatīties, ka zem šīm zināmajām personībām slēpjas pavisam vienkāršs cilvēks, kuram ir savas problēmas un ikdienas pārdzīvojumi," tā Kivičs.

Kā jaunais šovs atšķiras no citiem raidījumiem? Kiviča atbilde ir pavisam vienkārša: "Es uzdodu pavisam savādākus jautājumus, nekā to dara lielāka daļa žurnālistu. Jautājumi tiešām ir interesanti un viesu atbildes ir patiesas, jo cilvēki man uzticas. Šajā raidījumā viņi būs atklātāki nekā līdz šim. Mans lielākais pluss ir prasme nepārtraukt viesi un ieklausīties viņa teiktajā līdz galam."

Pirmā šova viešņa būs digitālā satura veidotāja un uzņēmēja Evelīna Pārkere.

Pirmā šova sērija jau no 17. aprīļa portālā "1188play"!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu