"Jā, mums ir domstarpības." Uģis Kuģis atklāti par savu laulības krīzi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Latvijas slavenākais krišnaīts un attiecību konsultants Uģis Kuģis piedzīvojis krīzi laulībā. Otrā bērna piedzimšana sašūpojusi pāra ierasto dzīvi, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

"Katrs bērns nes pārbaudījumus," atklāts ir divu dēlu Tamala un Atula tēvs Uģis Kuģis

Uģis Kuģis ne reizi vien ir pārsteidzis ar saviem uzskatiem par ģimenes sadzīvi. Arī krīzes laulībā viņš uzlūko citādi. "Mēs gaidām septiņu gadu krīzi. Kāpēc? Tāpēc, ka vēdiskajā filozofijā krīze nozīmē kāpšanu ārpus komforta zonas un attīstību," skaidro Uģis.

Viņš uzskata, ka no problēmām nav jāizvairās, tās ir jārisina un jāuztver kā iespēja augt.  "Jā, mums ir domstarpības un varam viens otram nepiekrist. Bet, ja ir nepieciešams, tad meklējam palīdzību un lūdzam padomu mūsu garīgajiem mentoriem, kas nāk no krišnaītu vides," saka viņš.

"Krīzes mums ir ik pa laikam. Tas gan nenozīmē, ka esam tās pārvarējuši pilnībā. Mums ir trīs problēmas, kuras ik pa laikam ir jārisina. Pirmā ir mana garīgā krīze – kad daudz laika pavadīju mājās ar ģimeni, vairs nevarēju tik bieži braukāt apkārt un sludināt Krišnas apziņu.

Otrā – Linda bieži ir minējusi, ka vēlas vairāk laika veltīt sev. Trešā un jau iepriekš minētā – mums pietrūkst laika, ko varam veltīt viens otram,» uzskaita Uģis.

Viņš gan norāda, ka šā brīža krīze nav tāda, kad jādomā – būt vai nebūt kopā.

"Ja vīrietis ir apprecējies, tur nav citu jautājumu, kā vien risināt problēmas," uzsver attiecību konsultants.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 18. aprīļa numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu