"Man kļuva garlaicīgi būt visiem pieejamam seksa skolotāja lomā." Ekspolitiķis Roberts Putnis par dzīvi Berlīnē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Roberts Putnis/Facebook.com

2020. gadā bijušais politiķis, viens no partijas "Progresīvie" dibinātājiem Roberts Putnis kopā ar dzīvesbiedru Dmitriju pārcēlās uz dzīvi Berlīnē. Latvijā pa laikam parādījušās ziņas par Putņa internetā ievietoto homoseksuālo erotiku un pornogrāfiju. Janvārī Putnis paziņoja par šķiršanos no Dmitrija. Par Roberta Putņa šķiršanos, BDSM māstera lomu un jauno dzīvi Berlīnē vairāk lasi tiešsaistes žurnālā "Klik".

Vai nav tā, ka tikai aizbraucot no Latvijas, tu varēji atklāti paust savu homoseksualitāti un to arī izbaudīt?

Mana seksualitāte vienmēr bijusi nozīmīga manas dzīves daļa. Latvijā es to īsti izdzīvot nevarēju. Nejutos brīvs un man bija konflikts ar to, ka es tieku kaunināts, bet es īsti nezinu, par ko man kaunēties – kāda mana seksualitāte ir, tāda ir. Mana seksualitāte ir bijusi galvenais iemesls, lai es trīs reizes faktiski tiktu izmests ārā no valsts un no Latvijas sabiedrības.

Berlīne ar sex positivity – pozitīva attieksme pret seksu ne tikai geju kopienā, bet plašākā kontekstā, arī heteroseksuālā vidē – un cilvēku atvērtību bija ļoti dziedinoša un spēcīga pieredze, 2020. gadā aizbraucot no Latvijas, un man ļoti palīdzēja.

Tu sevi dēvē par BSDM māsteru (sadomazohistiskā seksa kungs seksā, kurā valda ir kontrolēta dominance un pakļaušanās, tiek izspēlētas saimnieka un verga attiecības). Tā ir tava loma seksa spēlēs un fantāzijās. Bet tevi var redzēt un sesiju ar tevi rezervēt tikai "Only fans" vietnē – par naudu.

Man kļuva garlaicīgi būt visiem pieejamam seksa skolotāja lomā. Man ir interesanti satikt cilvēkus, ar kuriem es varu augt šajā pieredzē, vai cilvēkus, kuri ir gatavi parakstīties uz manu dom (dominances) lomu. Un to tas "OnlyFans" filtrs ar naudu rada. Ja cilvēks tiešām ir gatavs maksāt un laiku ar mani rezervē, tas nozīmē, ka mums būs pieredze, kas būs mums abiem interesanta. Vai man vismaz būs kompensācija par laik un enerģiju, ko esmu tajā ielicis. Tas arī rada iekšēju balansa sajūtu – nevis, ka es visu laiku dodu, dodu, dodu...

Starp citu, pirmais BDSM pagrabs un pieredze man bija Rīgā. Tā kā par Rīgu nevar sūdzēties – aiz sienām ir daudz kas atrodams, ja meklē. Bet tā ir tā nebrīvība – jātiek aiz tām sienām un trejdeviņām durvīm, kamēr tiec klāt...

Vairāk lasi tiešsaistes žurnālā "Klik"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu