Latviešu MMA cīkstonis Fleminas savā dzimšanas dienā izcīna pārliecinošu uzvaru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Madars Bertholds Fleminas
Madars Bertholds Fleminas Foto: Dolly Clew/ Cage Warriors

Latvijas jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Madars Bertholds-Fleminas sestdien, 15. aprīlī, izcīnīja uzvaru "Cage Warriors 152" cīņu šovā.

Fleminas iepriekšējo cīņu aizvadīja pērnā gada 7. oktobrī, piekāpjoties bijušajam UFC cīkstonim Karlo Pedersoli. Šajā duelī viņš tikās ar somu cīkstoni Aleksi Mantikivi (14-8).

Savā 35. dzimšanas dienā Fleminas uzvaru izcīnīja pēc tiesnešu lēmuma (30-27, 30-27, 29-28).

Cīņas gaitā augumā garākais Fleminas ar džebu pretinieku apšaudīja no distances konstanti riņķojot apkārt Mantikivi. Savukārt somu cīkstonis auguma deficītu centās pārvarēt, samazinot distanci un "pielādējot" spēcīgus sitienus. Pirmajā raundā Mantikivi arī trāpīja spēcīgu sitienu, liekot latviešu cīkstonim pārgrupēties. Tomēr tuvojoties piecminūtes beigām Fleminas vēl mēģināja cīņu pārvest parterī, lai izpelnītos papildus punktus tiesnešu acīs.

Otrajā raundā pārliecinoši labāks bija tieši Fleminas, pretinieku apšaudot no distances. Šajā raundā cīņas virzienu sāka kontrolēt tieši Fleminas, lai gan līdz šim uz priekšu vairāk gāja tieši Mantikivi.

Noslēdzošajā raundā latviešu cīkstonis turpināja īstenot līdz šim iesākto un turēja pretinieku, tā sakot, "džeba galā". Tiesa, arī šajā raundā somam izdevās trāpīt spēcīgu sitienu, kas, šķiet, mazliet savainoja latvieti. Cīņas izskaņā Mantikivi seja bija asinīs un pēc oficiālā lēmuma paziņošanas pieredzes bagātais tiesnesis Marks Godards pacēla tieši latviešu cīkstoņa roku.

Fleminas savas profesionālās karjeras laikā ir izcīnījis 11 uzvaras, piedzīvojot četrus zaudējumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu