"Laime nemīl klusumu." Dārta Daneviča ir atvērta jaunām attiecībām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dārta Daneviča
Dārta Daneviča Foto: Publicitātes foto

Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča, viesojoties "YouTube" raidījumā "Māmiņu sarunas ar Gundegu Rozi", atklāj, ka viņa ir gatava no jauna iemīlēties.

Lai arī sarunā daudz tika runāts par Dārtas mātes lomu un bijušajām attiecībām, viņa, tuvojoties sarunas nobeigumam, atklāja, ka ir gatava jaunām attiecībām. Viņa teic: "Esmu atvērta."

Dārta ar smaidu uz lūpām teic, ka gaida pavasari, un liek noprast, ka vēlētos no jauna ar kādu iepazīties. "Es neesmu neko noklusējusi; kad būs ko pateikt, es noteikti pastāstīšu, jo laime nemīl klusumu."

Runājot par sievišķību, viņas atbalsts šajā jautājumā ir draudzenes: "Manu sievišķības sajūtu man iedod mana draudzeņu grupa, kas ir mana atbalsta komanda. Mums ir satikšanās, pasēdēšanas, es vēroju viņas un viņu skaistumu un izpausmes, un tas mani ļoti iepriecina un dod iedvesmu pašai kaut ko darīt vai parūpēties par sevi, jo man pašai sevis lutināšana nekad nav bijusi prioritāte." Viņa teic, ka tieši draudzenes ir tās, kas palīdz uzturēt to sievišķības sajūtu.

Dārta atklāj, ka, raugoties nākotnē, vēlas sakārtot savu privāto dzīvi. "Emocionālā līmenī skatoties, man gribas mieru, rutīnu, garlaicīgo ikdienu, un, lai mana lielākā problēma būtu - kādā krāsā lai krāso nagus," smejot noteic Dārta.

Vairāk skaties video:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu