VIDEO Vecmīlgrāvja iedzīvotājs apšauda kaijas, bet rīcības bīstamību nesaprot

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/Degpunktā

Kāds Vecmīlgrāvja iedzīvotājs nespējis samierināties, ka uz viņa balkona margām nolaižas kaijas. Viņš izlēmis ar tām cīnīties, izmanojot pneimatisko ieroci, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā". 

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Par vīrieša rīcību Rīgas pašvaldības policijai (RPP) ziņojis kāds kaimiņš, kurš manījis, ka vienu reizi šāvējam arī izdevies trāpīt pa putnu. Kaija izdzīvojusi, bet ar mokām aizlidojusi prom. 

RPP ieradās pie šāvēja, kurš likumsargiem atzinās, ka izmantojis ieroci pret putniem.

"Jā, tā bija. Vainīgs. Zvēru. Esmu trešās grupas invalīds, tie man visu balkonu … . pastāvīgi. Godīgi. Es atzīstos. Saprotu, ka tā nevar. Jā, esmu vainīgs. Viņi man visu balkonu … pastāvīgi. Kā saka.. Es vairs tā nedarīšu. Zvēru. Es zvēru. Es pats esmu invalīds – černobilietis. Es vairs tā nedarīšu. Godīgi," likumsargiem taisnojies vīrietis.

Policisti centās vīrietim izskaidrot, ka šāda rīcība var apdraudēt arī cilvēkus, tomēr šāvējs tam nepiekrita.

"Kā varu trāpīt cilvēkam, ja es zinu, ko es daru, un pa cilvēkiem nešauju. Nekad neesmu pacēlis ieroci pret cilvēkiem. Es esmu dienējis armijā," sacīja vīrietis.

Ņemot vērā, ka vīrietis, sarunājoties ar RPP darbiniekiem, nav sapratis savas rīcības bīstamību, viņš nogādāts Valsts policijas iecirknī, kur sākts administratīvā pārkāpuma process un pneimatiskais ierocis izņemts. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu