Marta Fabriciusa dalās pieredzē, kā pēc šķiršanās izveidoja laimīgu ģimeni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Reklāmas jomā strādājošā dziedātāja Marta Fabriciusa, viesojoties sarunu šovā "Zilonis studijā", dalījās savā attiecību pieredzē. 

Kad Marta iepazinās ar tagadējo vīru Uģi, viņas meitai Elīzai bija divarpus gadi, bet, kad apprecējās, meita jau bija sasniegusi pilngadību. Laikā, kad izjuka attiecības ar meitas tēvu, Marta bija ļoti jauna.

Jautāta, vai viņai šķiet, ka izdevies veiksmīgi veidot jaunās attiecības, nenodarot skādi bērnam, un ļaut jaunajam vīrietim, kurš ienācis viņas dzīvē, tapt pieņemtam, Marta saka: "Ja runa ir tikai par mani, tad man gribētos domāt, ka jā. Bet man liekas, ka to tikai vēlāk uzzinām pie terapeita. Bērni iet pie terapeita sēdēt uz dīvāniņa un tur atklāj visus savus pārdzīvojumus, kas nu ir bijuši.

Ir vēl viena svarīga lieta, ko arī ir vērts pieminēt. Kad tu izveido jaunas attiecības, ir ļoti svarīgs jautājums: vai otrajā pusē nepaliek nenokārtotas lietas un bijušais partneris netraucē veidot nākamās attiecības. Manā gadījumā viss bija kārtībā. Nekādu starpgadījumu nebija.

Bet es zinu, ka daudziem ir tas, ka bērns tiek uztverts kā manipulācijas līdzeklis, ar kuru tu vienkārši čakarē jauno ģimeni, jaunās attiecības.

Un tad gan vienā brīdī var būt, ka otra puse, jaunā puse pasaka: es vairs negribu būt kopā, es vairs nevaru. It kā tas iemesls ir bērns, bet patiesībā nē – vienkārši nevaram mēs ar šādām attiecībām ar tavu bijušo partneri kaut ko veidot.

Manā gadījumā, paldies dievam, ne no vienas, ne otras puses nebija starpgadījumu. Es domāju, ka tā ir veiksmes atslēga," stāsta Marta.

Jau vēstīts, ka pēc nepilnu 18 gadu kopābūšanas dziedātāja, reklāmiste, publiciste Marta Kukarane pērnā gada pavasarī apprecējās ar savu dzīvesbiedru Uģi Fabriciusu. Pēc kāzām Marta pieņēma vīra uzvārdu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu