VIDEO ⟩ Raidījums: Deputātes Grevcovas vīrs gadiem ilgi izvairās no tiesas un ir izsludināts meklēšanā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Saeimas deputāte Glorija Grevcova.
Saeimas deputāte Glorija Grevcova. Foto: Zane Bitere / LETA

Saeimas deputātes Glorijas Grevcovas bērna tēvs Edgars ir vērsies pie raidījuma "Bez tabu", atklājot, ka Grevcova nemaksā uzturlīdzekļus par bērnu, bet viņas vīrs jau vairākus gadus izvairās no tiesas. 

Glorija Grevcova 2014. gadā paziņoja par grūtniecību, tādēļ viņas vīrietis nolēma Grevcovai palīdzēt pārcelties uz galvaspilsētu, lai bērnu varētu audzināt kopā. Tomēr pēc aptuveni pusotra gada kopdzīves sieviete pēkšņi ar dēlu pazuda.

Edgars stāsta, ka vērsies tiesā un panācis prasīto - tiesības tikties ar dēlu nedēļas nogalēs. Kā norāda vīrietis, to īstenot neesot bijis nemaz tik vienkārši.

Glorija esot sākusi kopdzīvi ar citu vīrieti, kurš Edgaru iekaustījis un pat uzbrucis ar gāzes pistoli.

Par notikušajiem uzbrukumiem tika ierosināta krimināllieta, kas nonāca tiesā. Tomēr Edgars atklāj, ka deputātes vīrs pēkšņi sācis izvairīties no tiesas. Jau sesto gadu lietā nav pieņemts lēmums.

Kad tapa skaidrs, ka Glorija kļuvusi par deputāti, viņa parakstījusi vienošanos par dēla nodošanu audzināšanai Edgaram. Vienošanās paredz arī uzturlīdzekļu maksāšanu.

"Mums bija vienošanās, ka viņa maksā uzturlīdzekļus, bet viņa to nepilda. Kopš oktobra viņa vienu reizi bērnam kabatā bija ielikusi 140 eiro. Tas arī viss.

Viņas vīrs izsludināts meklēšanā, taču esmu redzējis viņus abus kopā. Viņi kopā pat ir braukuši pakaļ bērnam," norāda Edgars.

"Kādi uzturlīdzekļi? Viņš man kaut ko oficiāli pierādījis? Viegli paņemt un apmelot deputātu. Jā, vienošanās ir, taču tur jau nav rakstīts, kā mēs to darām. Uzskatu, ka tas ir nekorekti. Mēs mutiski runājām, kas jānopērk, kas nepieciešams. Tāda dīvaina situācija, ka bērna tēvi nespēj savā starpā atrisināt situāciju.

Savstarpējās attiecības vienmēr ir sarežģītas. No malas tās nav saprotamas," pauž Grevcova.

Grevcova arī apgalvo, ka laulība ar uzbrucēju izjukusi, tomēr viņi joprojām juridiski skaitās precējušies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu