VIDEO ⟩ "Bija slikta priekšnojauta." Kādēļ nevajag slēgt iekšā gaismu uzreiz pēc ienākšanas mājās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Daniel Bond/Shutterstock

Kad tumšā laikā ierodies mājās, ieteicams uzreiz neslēgt iekšā gaismu. It īpaši tad, ja cilvēki var redzēt tava dzīvokļa logus no ielas puses. Gadījumā, ja tevi izseko, cilvēks zinās, kurā dzīvoklī tu dzīvo, pieredzes stāstā vietnē "TikTok" dalās Marija Alise.

Video ir vairākas reizes pārpublicēts dažādos pasaules medijos, saņēmis vairāk nekā četrus miljonus "patīk" atzīmju un 17 tūkstošus komentāru. 

"Kad atbraucu mājās un kāpu ārā no savas mašīnas, redzēju vīrieti, kas arī izkāpa no mašīnas. Nekad iepriekš viņu nebiju redzējusi, tikai šorīt, kad viņš bija manā dzīvokļu kompleksā.

Man bija slikta priekšnojauta. 

Viņš sāka ar mani runāt par mašīnas gaismu, jo tā bija izdegusi. Tad aizgāju mājās un neieslēdzu gaismu. Bet man bija sajūta, ka jāpaskatās durvju kameru. Viņš stāvēja uz ielas, kas ir ļoti tuvu mana dzīvokļa mājai, un skatījās uz māju. Aptuveni piecas minūtes tā stāvēja.

Vienā brīdī viņš paslēpās aiz mašīnas. 

Tagad viņš zina, ar kādu mašīnu es braucu un kur dzīvoju," stāsta meitene.

@heyitsmaryalice im so tired of feeling like prey !! my lights are only on in my bathroom now becauase its the only room i have with no windows #creepy #creepystory #womensafety #womensafetytips #storytime #scarystory #stalker #menarescary #apartmentsafety ♬ original sound - mary alice 🤍

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu