"Sudden Lights" komentē bukmeikeru ne pārāk pozitīvo prognozi par Latvijas izredzēm Eirovīzijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Supernovas 2023" pusfināls. "Sudden Lights"
"Supernovas 2023" pusfināls. "Sudden Lights" Foto: LTV/Lauris Vīksne

29. aprīlī grupa "Sudden Lights" dosies uz Liverpūli, lai pārstāvētu Latviju 67. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā. Grupas dalībnieki tiešsaistes žurnālam "Klik" stāsta, ar kādām emocijām dosies ceļā, un komentē bukmeikeru ne pārāk pozitīvās prognozes par Latvijas izredzēm.

Vaicāti, kādas ir sajūtas pirms došanās ceļā, "Sudden Lights" pārstāvji saka: "Sajūtas ir labas, ir paveikts liels darbs, par ko jāsaka milzīgs paldies arī mūsu komandai. Esam droši par savu izvēlēto ceļu un par vērtībām, ko mūsu dziesma un priekšnesums pārstāv."

Savukārt par skepsi, ka Latvijai diez vai izdosies pārvarēt pusfināla barjeru, viņi nosaka: "Par bukmeikeru prognozēm daudz nedomājam, tās ir lietas, ko nevaram ietekmēt.

Mēs domājam par savu dziesmu, par savu priekšnesumu un par to, kā emocijas, ko šī dziesma satur, nodot skatītājiem. To, kas notiks tālāk, nezina neviens. Un mēs daudzējādā ziņā jau esam uzvarētāji, jo mūsu dziesma izskanēs šīs milzu auditorijas priekšā, un nešaubāmies, ka mūsu vēstījums sasniegs daudz dzirdīgu ausu visā Eiropā.

Šis nešaubīgi būs liels pakāpiens mūsu profesionālajā darbībā, un ceram, ka savu valsti Latviju mēs darīsim lepnu."

Pilnu interviju ar dalībniekiem īsi pirms došanās uz lielo Eirovīziju lasiet tiešsaistes žurnālā "Klik".

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka grupa "Sudden Lights", kas šogad pārstāv Latviju Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, pirmajā pusfinālā uzstāsies ceturtie.

Pirmais pusfināls norisināsies 9. maijā, bet fināls būs skatāms 13. maijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu