Aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone 50. dzimšanas dienu nosvin pasakainajā Bali

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Aleksandrova-Eklone/Facebook

Aktrise un jāšanas trenere Ieva Aleksandrova-Eklone ar dzīvesbiedru uzņēmēju fotogrāfu Elvingu Eklonu nesen atgriezusies no krāšņa un iespaidiem bagāta ceļojuma Indonēzijā, kura laikā nosvinēja arī savu 50. dzimšanas dienu.

Ieva doties uz Bali vēlējusies jau pirms vairākiem gadiem, taču īstais laiks, lai šo sapni piepildītu, izrādījusies 50. dzimšanas diena.

"Skolas laika draudzenēm teicu, ka 50 gadu jubilejas balles nebūs, jo būšu egoistiska un aizbraukšu ar vīru kaut kur, kur saule un okeāns," teic Ieva. Viņai tas arī izdevies.

Aktrise dalījās iespaidos, sakot, ka pirmās dienas acis žilba no zaļuma visapkārt un eksotiskajiem ziediem, "pēc tam, ar to visu apraduši, sākām redzēt ne tik iepriecinošas ainas… Netālu no Denpasaras pilsētas ir milzīgs atkritumu kalns, kuru varētu salīdzināt ar Latvijas Getliņu izgāztuvi.

Starp luksusa kūrortiem, kas iecienīti sērferu vidū, atrodas nabadzīgāki rajoni, kuri ir ieauguši atkritumos no šiem pašiem kūrortiem, kuros mitinās bagātnieki. Okeānā peld plastmasas maisiņi, izlietotas sauļošanās krēmu pudeles un cita draza, kas kaitē okeāna florai un faunai. Balinēzieši gan atrunājas, ka mēsli atpeldējuši no Javas salas, bet, iebraucot salas iekšienē, redzams, ka upēs tiek mesti visi iespējamie gruži un turpat ar metāla bļodiņām upes ūdenī mazgājas vietējā ciema bērni.

Ja Bali neatrisinās atkritumu problēmu, drīz brīnišķīgi skaistās salas vietā būs atkritumu kalns," sašutumu pauž aktrise.

Vairāk par aktrises krāšņo ceļojumu lasiet izdevuma "Kas Jauns?" 25. aprīļa numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu