Šovā "Balss maskā" uzvaras laurus plūc Laimes lācis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Svētdien, 30. aprīlī, norisinājās "Balss maksā" lielais fināls un par galveno balvu cīnījās Laimes lācis, Sniegpārsla un Melnais krauklis. Skatītāji lēma, ka šovā uzvar Laimes lācis, zem kura maskas slēpās žurnāliste Kristīne Garklāva. 

Trešajā vietā ierindojās Melnais krauklis, zem kura maskas slēpās Radio SWH personība, pasākumu vadītājs un improvizators Kaspars Breidaks, bet otrajā vietā palika Sniegpārsla - dziedātāja Jolanta Strikaite-Lapiņa.

Jau ziņots, ka uzvarētājs balvā iegūst 5000 eiro, ko novirzīt sev izvēlētam labdarības mērķim. Laimes lācis savu balvu nolēmis ziedot Ukrainas atbalstam, jo uzskata, ka katra tauta ir pelnījusi dzīvot brīvā zemē.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka desmit svētdienas vakarus TV skatītājiem bija iespēja sekot līdzi spraigai muzikālai sacensībai, kur par uzvaru cīnījās divpadsmit sabiedrībā populāras personības. Katru nedēļu viena no maskām, kas bija nonākusi uz izbalsošanas strīpas, bija spiesta šovu atstāt, atklājot, kas aiz tās paslēpies.

Raidījumos tika atmaskots Naktstaurenis, zem kura slēpās aktrise Dana Bjorka, Torte, zem kuras slēpās bokseris un TV personība Kristaps Zutis, Astoņkājis, zem kura slēpās dziedātāja Elza Rozentāle, Vienradzis, zem kura slēpās Jānis Moisejs, Šaha karalis, zem kura slēpās TV personība Mārtiņš Spuris, Rudzupuķe, zem kuras slēpās producente un mūziķe Dace Pūce un Zaķis, Zaķis, zem kura slēpās TV personība Lelde Ceriņa un Briedis, zem kura slēpās dziedātāja Grēta Grantiņa, Pērtiķis, zem kura maskas slēpās mūziķis Mārcis Judzis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu