Interesanti fakti par šovu "Balss maskā"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Turpmākos desmit svētdienas vakarus TV skatītājiem būs iespēja sekot līdzi spraigai muzikālai sacensībai, kur par uzvaru cīnīsies divpadsmit sabiedrībā populāras personības. Jau šonedēļ viena no maskām, kas būs nonākusi uz izbalsošanas strīpas, būs spiesta šovu atstāt, atklājot, kas aiz tās paslēpies.

Gaidot pirmo šova jaunās sezonas raidījumu, uzzini interesantākos faktus par šovu!

  • Šajā šova sezonā vissmagākā ir Tortes maska, kas sver vairāk nekā 20 kg.
  • Divas no maskām – latviskā Rudzupuķe un mītiskais Laimes lācis – ir radītas Latvijā. To autors ir multimākslinieks Kašers.
  • Detektīvi visas sezonas garumā izteiks minējumus par vairāk nekā 200 slavenībām. Šķietami visneticamākās versijas par to, kurš slēpjas zem maskas, izteiks detektīvs Jānis Krīvēns.
  • Katrā video pavedienā ir vidēji 6 fakti par katru slavenību, bet kopumā šova laikā izskanēs apmēram 330 faktu un pavedienu par visām 12 maskām.
  • Šovā piedalās 12 dalībnieki, kuri ir deviņu dažādu nozaru pārstāvji.

To, kuras Latvijas slavenības šoreiz paslēpušās zem maskām, būs jāatmin radošajai detektīvu komandai – Samantai Tīnai, Baibai Sipeniecei-Gavarei, Jānim Šipkēvicam un Jānim Krīvēnam. Savukārt dalībniekus uz skatuves atbalstīs jaunais šova vadītājs, ko skatītāji iepazinuši jau aizvadītajā sezonā Baltā vilka maskā, – aktieris Gints Andžāns.

Zemāk iepazīsties ar maskām un atklāj pirmos pavedienus par tām jau tagad!

Pirmais raidījums jau šo svētdien, 26. februārī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu