"Bolt" sāks piedāvāt elektroskrejriteņu nomu arī Tukumā un Jēkabpilī

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Bolt" elektriskie skrejriteņi.
"Bolt" elektriskie skrejriteņi. Foto: Edijs Pālens/LETA

Elektroskrejriteņu operators "Bolt" no 1. maija sāks piedāvāt skrejriteņu nomu arī Tukumā un Jēkabpilī,  informēja "Bolt" pārstāvji.

Pilsētu skaits Latvijā, kur pieejami "Bolt" skrejriteņi, palielinās no 11 uz 13. Braucēji tiek aicināti iepazīties ar drošības un lietošanas noteikumiem "Bolt" mobilajā lietotnē.

Katrai pilsētai ir izstrādāta sava karte ar atļautajām un aizliegtajām zonām, kā arī par tām zonām, kurās ieviesti ātruma ierobežojumi. Katras pilsētas zonas "Bolt" ir veidojis kopā ar pašvaldību pārstāvjiem. "Bolt" aicina lietotājus pirms brauciena uzsākšanas pārliecināties, vai, piemēram, izvēlētajā galamērķī skrejriteni varēs novietot, kā arī, vai brauciena laikā jārēķinās ar samazināta ātruma zonu.

"Bolt" elektrisko skrejriteņu maksimālais ātrums ierasti ir 25 kilometri stundā. Arī Tukumā un Jēkabpilī ātruma ierobežojumi līdz 15 kilometriem stundā ir ieviesti pie lielākās daļas skolu un bērnudārzu, kā arī parkos un skvēros.

Vienlaikus šajās pilsētās nedēļas nogales naktīs būs spēkā ātruma ierobežojumi, samazinot ātrumu no 25 kilometriem stundā līdz 20 kilometriem stundā.

Latvijā "Bolt" skrejriteņi sezonāli ir pieejami 13 Latvijas pilsētās - Rīgā, Jelgavā, Jūrmalā, Valmierā, Daugavpilī, Ogrē, Liepājā, Ventspilī, Rēzeknē, Siguldā un Ikšķilē, kā arī Tukumā un Jēkabpilī no 1.maija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu