Rudenī koncertzālē "Palladium" uzstāsies dziedātājs "Grandson"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Koncertzālē "Palladium" 19. oktobrī uzstāsies dziedātājs "Grandson" jeb Džordans Edvards Bendžamins,  informēja "L Tips Agency" pārstāve Līva Toniņa.

Bendžamins piedzima Ņūdžersijā, bet trīs gadu vecumā ģimene pārcēlās uz Kanādu. Puisis bērnību un padsmitnieka gadus pavadīja Toronto, bet pēc vidusskolas iestājās Makdžila universitātē un pārcēlās uz Monreālu. Paralēli studijām viņš pievērsās mūzikai. Sākumā kā dīdžejs, bet pamazām sākot radīt arī savus oriģināldarbus. 2014.gadā jaunietis devās uz Losandželosu, lai sāktu veidot muzikālu karjeru.

"Bills", "Things Change" un "Bury Me Face Down" bija pirmie singli, ko 2015.gadā Bendžamins ar "Grandson" pseidonīmu laida klajā dažādās straumēšanas platformās, un katrs no tiem piesaistīja vairāk nekā miljonu klausījumu.

2018.gadā viņš parakstīja līgumu ar ierakstu kompāniju "Fueled by Ramen". Drīz vien klajā nāca "Grandson" debijas mazizmēra albums "A Modern Tragedy Vol. 1". 2019.gada februārī un septembrī pie klausītājiem nonāca triloģijas "A Modern Tragedy" otrā un trešā daļa.

2020.gada decembrī iznāca "Death of an Optimism" - "Grandson" pirmais pilnizmēra albums. Viņa jaunākais albums "I Love You, I'm Trying" klajā nāks 5.maijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu