VIDEO Ogrē motociklisti masveidā šķērso dzelzceļa pārbrauktuvi pie sarkanās gaismas

Papildināts
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Svētdienas rītā mikroblogošanas vietnē "Twitter" plašu rezonansi guvis kāds video, kurā redzams, iespējams, ļoti rupjš ceļu satiksmes pārkāpums no Latvijas motociklistu puses. Fiksēti vairāki desmiti iespējamo pārkāpēju.

"Twitter" lietotājs Dāvis publicējis video, kurā redzams, kā Ogrē pie dzelzceļa pārbrauktuves motociklisti masveidā šķērsoja sliedes pie sarkanā gaismas signāla. Pusminūtes ilgajā video var saskaitīt vairāk nekā 30 iespējamo pārkāpēju.

VIDEO: Motociklisti masveidā šķērso dzelzceļa sliedes pie sarkanās gaismas

Valsts policija portālam "Apollo.lv" norāda, ka šādu gadījumu nebija reģistrējusi, taču piebilst, ka šāda pārgalvīga un dzīvību apdraudoša rīcība uz dzelzceļa sliedēm nav pieļaujama.

Likumsargi sazinājušies ar video autoru, un no viņa tiek gaidīts iesniegums ar precīzāku informāciju par notikušo, lai Valsts policija varētu izvērtēt konkrētos pārkāpumus.

Tikmēr "Latvijas Dzelzceļš" (LDz) tviterī atgādina, ka vakar sākās motosezona, nevis "ignorē noteikumus un mirsti uz dzelzceļa sliedēm" pasākums.

"Vilciena bremzēšanas ceļš var būt pat 1 km garš, tādēļ aicinām svinēt drošas motosezonas atklāšanu," raksta LDz.

Jau ziņots, ka sestdien Rīgā notika motosezonas atklāšanas brauciens.

Savukārt 25. aprīlī vēstīts, ka šogad gājuši bojā jau trīs motociklisti un vēl 14 tikuši ievainoti, tāpēc Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) aicina motociklistus pievērst papildu uzmanību drošības faktoriem.

 
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu