Igaunijā 18 gadus vecs jaunietis skolas stadionā sadūris divus vienaudžus. Viens nomira notikuma vietā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Menzeres/Shutterstock

Svētdien, 30. aprīlī, Igaunijā aizturēts kāds 18 gadus vecs jaunietis, kurš tiek turēts aizdomās par nāvējošu ievainojumu izdarīšanu 19 gadus vecam jaunietim, vēsta igauņu medijs "Rus Postimees".

Svētdien plkst. 00.14 operatīvie dienesti saņēmuši izsaukumu, ka kādas skolas pagalma stadionā atrodas bezsamaņā esošs jaunietis un ievainota meitene.

Kad notikuma vietā ieradās mediķi, tika konstatēta 19 gadus vecā jaunieša nāve. Savukārt 17 gadus vecā meitene tika nogādāta slimnīcā, un viņas dzīvībai briesmas nedraud. Kā norāda policijā, sākotnējā informācija liecina, ka abi tikuši sadurti.

"Saskaņā ar sākotnējo informāciju, skolas stadionā bija pieci jaunieši, kuri viens otru pazina," stāstīja policijas pārstāvis Madis Allaks. "Kad ieradās policijas patruļa, stadionā atradās četri jaunieši - viens smagi ievainots jaunietis un viena ievainota meitene, kā arī divi jaunieši, kuri paši centās sniegt pirmo palīdzību smagi ievainotajam jaunietim līdz mediķu ierašanās brīdim. Diemžēl jaunieša ievainojumi bija tik smagi, ka viņš nomira uz vietas."

18 gadus veco aizdomās turamo, kurš sākotnēji atradās kopā ar pārējiem jauniešiem, policijas patruļa ar suni atrada plkst. 00.32 dažas ielas tālāk no stadiona.

"Jaunais vīrietis bija piedzēries un nepakļāvās policijas pavēlēm, un, lai viņu aizturētu, bija jāpielieto spēks," sacīja Allaks.

Precīzi notikušā apstākļi tiks noskaidroti izskatīšanas gaitā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu